Andet

Årets store fede julekonkurrence, spørgsmål 3


dask nyhed

Årets store fede julekonkurrence, spørgsmål 3

Deadline inden d. 21. december 2021

Årets store fede julekonkurrence, spørgsmål 3

For 20. gang gentager vi vores traditionsrige julekonkurrence!

Fra 1. - 21. december stiller vi 10 spørgsmål, som alle omhandler DASK eller som relatere sig til branchen. Svaret på alle vores spørgsmål vil du kunne finde et sted på hjemmesiden, men nogle er naturligvis sværere at finde end andre.Spørgsmål 3: I hvilke 3 byer har vi i årevis afholdt billig castingfotografering for vores brugere på DASK-online, som afholdes igen den 21. januar 2023?


Regler
Du deltager ved at svare på spørgsmålet i kommentarfeltet via opslaget ved din profil som du finder i kategorien “Andet" under “Søg opslag”.

Hvert spørgsmål stilles i et opslag for sig (Max 1 spørgsmål om dagen), men kun 3 spørgsmål vil være synlige på hjemmesiden ad gangen. Når det 4. spørgsmål stilles, fjernes det første. Kun deltagere der svare rigtigt på alle vores spørgsmål deltager om vores præmier. Så længe spørgsmålet er synligt på hjemmesiden kan du rette dit svar!

Onsdag den 21. december klokken 12.00 trækker vi lod blandt ALLE dem som har 10 rigtige direkte fra vores facebookgruppe hvor du kan følge og påvirke lodtrækningen, uanset om du er med i konkurrencen eller ej

Link til facebookegruppen KLIK HER


Vi trækker lod om 3 præmier blandt følgende:

- DNA Deltagelse i 2023 (Hold 7) (Værdi ca. 5000 kr.) (Læs mere KLIK HER)

- Castingfotografering i Århus/ KBH/ Odense den 21. januar (Værdi 500 kr) (Læs mere KLIK HER)

- Skuespillerprofil (Værdi 799 kr) (Læs mere KLIK HER)

- Statistprofil (Værdi 499 kr.) (Læs mere KLIK HER)

- Agentprofil (1199 kr) (Læs mere KLIK HER)

Bemærk: Den, der trækkes først i vores konkurrence får førstevalg blandt disse 5 præmier og så fremdeles. På denne vis er der større sandsynlighed for at man kan få en præmie man ikke i forvejen har.

Præmierne er desuden ikke personlige, dvs. du kan give præmien videre til 3. part.

Du deltager ved at svare på spørgsmålet i kommentarfeltet via opslaget ved din profil som du finder i kategorien “Andet" under “Søg opslag”.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1228 Sidevisninger