DASK Betingelser og persondata

Betingelser

Som følge af EUs nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, skærpes kravene til virksomheder i forhold til hvordan de omgår og beskytter personlig data.

Den nye lov til trods, ændre ikke på vores måde at håndtere persondata på. Vores formidling af dine persondata fortsætter med det samtykke du allerede har givet ved din oprettelse og fortsætter som hidtil.

Vi vil dog i det følgende understrege og tydeliggøre formalia, så du kan få indblik i hvordan vi behandler dine persondata og hvordan du kan slette dem: DASK-online formidler kun oplysninger som du selv har skrevet og oplyst ved din profil, til relevante kundegrupper i forhold til at tilbyde job som er relateret til statist- og skuespillerarbejde og intet andet i henhold til den profiltype du har valgt på DASK-online.

DASK-online udbetaler og afvikler ikke løn, hvorfor vi aldrig vil efterspørge CPR nr eller betalingsoplysninger. DASK-online opbevarer dine oplyste persondata på eksterne servere, med hvem vi har indgået en databehandlingsaftale, som loven foreskriver.

Mails og anden elektronisk data slettes efter senest 5 år fra alle vores systemer. Du kan til hver en tid tilgå denne side i vores hovedmenu og helt slette alle data om dig og din profil i vores system som anvist til højre. Den slettede data kan IKKE genskabes. Ønsker du senere en profil skal du derfor starte helt forfra.

Ved oprettelse af profil tilmeldes du vores servicemail som udsendes op til 2 gange om måneden, som du naturligvis kan afmelde dig i mailen. Vi sender ved relevante lejligheder personlige mails som led i vores rekruttering. Ønsker du ikke denne type mail, anviser vi at du helt sletter din profil som anvist her.

Det skal bemærkes, at sletter du din profil herfra slettes du ikke automatisk fra vores servicemail, da denne operere fra en anden udbyder. Du kan til hver en tid afmelde dig servicemailen i servicemalen uden at det påvirker data her ved din profil.

Har du spørgsmål, ret henvendelse via e-mail.

Mvh Tommy Duus Caster/ Indehaver af DASK-online