Om DASK

Velkommen til DASK

Vi har eksisteret siden maj 1999, hvor vi var verdens første formidlende castingsite og har sidenhen været toneangivende i Dansk film.

Tiderne har skiftet med årene og vi har siden 2001 castet skuespillere og koordineret statister, samtidig med at vi assisterer andre med deres opgaver. Vi er dermed landets eneste "kombinationsbureau". Det gør, at vi er i direkte eller inddirekte berøring med over 50% af alt fiktionsrelateret film og TV som produceres i Danmark.

Vi sender folk på opgaver hver dag, men vores fokus er i stigende grad på dygtiggørelse, så det er "vores" der lander rollerne når de kommer til casting.

Hertil har vi i samarbejde med vores brugere udviklet en række koncepter og tiltag som giver dem en øget viden og indsigt i branchen.

Vores fokus er derfor ikke hvor jobbet kommer fra, men at det er "vores" der lander rollerne. Et job kan jo også være godt, selvom det ikke kommer fra os ;-)

Vi er vores brugeres "Vagthund", og bringer kun opslag på vores side som lever op til vores "Vejledende retningslinjer" (Se Viden om)

DASK er derfor ikke "bare" et formidlingssite. Vi caster, koordinerer og coacher vores brugere, som gør os til en erfaren og kompetent samarbejdspartner i alle led...