Andet

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Følg DASK-online på facebook og kom først til jobbet


dask nyhed

Følg DASK-online på facebook og kom først til jobbet

Deadline inden d. 1. januar 2028

Følg DASK-online på Sociale medier og kom først til jobbet

Uanset hvilken profiltype du har på DASK-online, er det af yderste vigtighed at du er aktiv ved din profil og ser vores opslag hurtigt og får ansøgt tidligt.

Du ved aldrig hvornår rekrutteringsprocessen starter på den enkelte opgave og hvornår den slutter. Ansøger du en opgave for sent, er det jo netop for sent.

Vi anbefaler at man kigger forbi dagligt, eller et par gange om ugen. Er det sjældnere vil du unægteligt misse noget helt, eller ansøge aktuelle jobs for sent.

Hold dig orienteret via facebook og via vores facebookgrupper


Følg vores opslagsgruppe: KLIK HER

I denne gruppe bringer vi teasere på opslag som er aktuelle og som du kan ansøge via DASK-online. Her bringer vi også meningsmålinger og deler brugeroplevelser... og svare på evn. spørgsmål du måtte have.


Castingvejlederen: KLIK HER

I denne gruppe deler vi særligt vores kurser, men vejleder også generelt om castings og vidensdeling omkring brancheforhold, som selftapes, kontrakter, karriere mv.


WTA - Winner Takes All: KLIK HER

Dette er vores forum omkring den aktuelle konkurrence. Her bringer vi vores sponsore, info om præmier, koncept og viser de film der indsendes (Vi forventer en førstepræmie på omkring de 25.000 kr.)

Følger du os på facebook (Slå notifikationer til) vil du få info langt hurtigere end hvis du ikke er ;-)

Du er naturligvis altid velkommen til at dele vores facebookgrupper og opslag og invitere venner med samme interesse som dig

Tak for at være en aktiv del af DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


304 Sidevisninger