Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Skal din virksomhed blive Kulturdoner og støtte vækstlaget af skuespillere og filmfolk?


dask nyhed

Skal din virksomhed blive Kulturdoner og støtte vækstlaget af skuespillere og filmfolk?

Deadline inden d. 1. september 2024

Skal din virksomhed blive Kulturdoner og støtte vækstlaget af skuespillere og filmfolk?

Bliv Kulturdoner og modtag en lang række eksponeringsmuligheder via vores platform her på DASK-online

Støt vækstlaget af skuespillere og modtag som virksomhed en lang række fordele og muligheder, du ikke finder andre steder.

Som virksomhed har du herfra mulighed for at skrive dig på listen over Kulturdonere for blot 5000 kr. for resten af 2024, med mulighed for at indtræde i vores Reklamefilmkonkurrence Kort&Godt i 2025. For jeres symbolske donation tilbyder vi en lang række muligheder for anvendelse af skuespillere fra vores platform, men også eksponering af jeres virksomhed til hele vores netværk, som vi har opbygget over 25 år, i det omfang I har ønske herom.


Kort om DASK-online
Vi har eksisteret siden maj 1999 og var verdens første formidlingsbureau for skuespillere. Vi har sidenhen været markedsledere i Danmark og er involveret i ca. 75% af alle længere fiktionprojekter i Danmark. Vi var de første i Danmark der fik vores brugere til at skabe reklamefilm direkte til virksomheder, via Reklamefilmkonkurrencen "Kort&Godt" i 2005 og sidenhen 8 gange. (UGC - user-generated content)

Vi har over 35.000 aktive profiler i Danmark, Norge og Sverige (overvejende Danmark) samt ca. 30.000 aktive brugere på vores sociale medier (overvejende Facebook).

Vores fokus er at udvikle, uddanne og dygtiggøre vores skuespillere, så det er dem, der lander rollerne i sidste ende - men de kan også spille en rolle for jer!


Hvem øremærkes jeres donation til:

 • 1000 kr. øremærkes til fundraiseren/skuespilleren.

 • 1000 kr. øremærkes til førstepræmien i Kortfilmkonkurrencen “WTA - Winner Takes All”

 • (afholdes for 3. gang fra september 2024).
 • 1000 kr. øremærkes til undervisning af skuespillere på vores Autodidakte skuespilleruddannelse “DNA”
  (Fra februar 2024 har vi ca. 70 studerende).

 • 2000 kr. øremærkes til vores omkostninger i forhold til driften af Kulturpuljen og servisering af jer efterfølgende resten af året. (2024) • Nedenfor pitcher vi kort nogle af de muligheder, vi giver jer som virksomhed, hvis I vælger at støtte Kulturpuljen og vækstlaget med 5000 kr.:

  - Direkte adgang til vores skuespillerdatabase og netværk i Danmark, Norge og Sverige i forhold til direkte booking i klassisk forstand som underholdere til arrangementer/ events/ happenings mv.


  Herunder vores underlæggende koncepter:

 • - Skuespilleren i virksomheden (Kommunikationstræning) Læs mere: KLIK HER


 • - Lad skuespillerne producere jeres online reklamefilm (UGC - user-generated content) (Kort&Godt) Læs mere: KLIK HER


 • Skjult kamera - med eller uden kamera (Telefonisk forklaring følger)


 • Præsentationsside af jeres virksomhed på DASK-online, med mulighed for at annoncere specielle tilbud til vores 35.000 aktive brugere med mulighed for eksponering via vores Facebookgruppe og nyhedsbreve. (Se eksempel: KLIK HER)


 • Kulturdonere som donere midler til Kulturpuljen i 2024, vil i 2025 have mulighed for at indtræde i vores reklamefilmkonkurrence Kort&Godt. Se klip fra Go Morgen Danmark tilbage i 2007


 • Kreditering af jeres virksomhed i alle kortfilm, som produceres til kortfilmkonkurrencen “WTA - Winner Takes All”, samt kreditering af jeres virksomhed i filmene på YouTube og i opslag på DASK-online med direkte linkhenvisning til jeres hjemmeside (SEO).


 • (Note: WTA kortfilmene havde i oktober 2023 over 76.000 visninger og der var næsten 5000 unikke stemmeafgivelser ved vores online afstemning, hvor virksomhederne nævnes i autosvar og ved senere stemmevalidering med hjemmesidehenvisning)


  Så simpelt bliver I Kulturdoner

  - Mail til: info @ dask-online.dk - (Emnefelt: Virksomhedens navn/ Kulturdoner)
  - Oplys venligst kontaktperson, webadresse og øvrige faktureringsoplysninger i mailen.
  - Oplys, om I ønsker en samtale inden fakturering.
  - Oplys fundraiserens navn (hvis nogen).

  Vi vil efterfølgende oprette en faktura i vores system og maile tilbage.

  Når fakturaen er betalt, vil jeres virksomhedsnavn og hjemmesidelink blive delt her i opslaget over Kulturdonere i hele 2024 (SEO) og blive krediteret i alle WTA kortfilm, og fundraiseren får udbetalt 1000 kr.

  Tak for jeres tid og interesse ;-)  Sådan ansøger du!

  Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.  Mvh Tommy Duus

  Caster/ Branchevejleder


  343 Sidevisninger