Casting: Send en videohilsen som Julemand (Hele landet)(Lønnet)

dette opslag på Facebook

Send en videohilsen som Julemand (Hele landet)(Lønnet)

Deadline inden d. 24. december 2021

Send en videohilsen som Julemand (Hele landet)(Lønnet)

Som en naturlig kombination med vores traditionsrige Julemandsregister giver vi nu dig som Julemand (Skuespiller) mulighed for at sende en personlig videohilsen til børn i alle aldre over hele landet.

Dette giver dig med et snuptag hele landet som arbejdsplads, men giver dig også frirum til at lave din personlige julehilsen på tidspunkter hvor det passer dig. - Allerede nu!

Vi åbner op for bookinger den 15. november, så skal du have job som VideoJulemand så skal du have din videoansøgning klar inden 15. november ;-)


Konceptet

For at du kan levere en ordenlig julehilsen kræver det at du er i besiddelse af et komplet julemandskostume og har mulighed for (teknisk) at optage, redigere og sende denne video.

Du kan sagtens optage fra din telefon og redigere via simple gratis redigeringsprogrammer som du kan hente til din computer eller telefon.

En personlig videohilsen aftales med den enkelte i forhold til indhold og hvorledes filmen leveres. (Som link til youtube/ vimeo/ weetransfer mv.)

Du afregner selv med kunden i den anden ende og varetager al kommunikation. (Vi blander os ikke, men formidler kontakten mellem dig og kunden)

Videohilsnen i sig selv bør koste 250 kr. for en hilsen på mellem 20-40 sek. inkl. forberedelsen.

Vælger du at kombinere din videohilsen med et opkald eller fysisk besøg, bliver prisen naturligvis en anden, men dette er forhold du selv forhandler.

Log på din skuespiller- eller agent profil og indsend din Videohilsen som anvist via vores CastSelvsystem - og alle hjem i det ganske land ville kunne booke en videohilsen fra dig, nu far eller morfar ikke gider ;-)

Ho, hoooSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1152 Sidevisninger