Statist

25 års JUBIIILÆUM med DASK - Tak ;-)

Kortfilm søger statister mellem 18-35 år/ KBH (kreditering medfølger)


dask nyhed

Kortfilm søger statister mellem 18-35 år/ KBH (kreditering medfølger)

Deadline inden d. 3. maj 2024

Kortfilm søger statister mellem 18-35 år/ KBH (kreditering medfølger)

Kære alle,

Den 2 & 3 maj står vi og skal bruge nogle statister til kortfilmen “MARIA ELSKER FOR MEGET”. Filmen er produceret af Killjoy Productions DK og har postproducent Supersonic på, samt et rigtig solidt crew bag sig.

Vi søger alle køn i alderen 18-35 cirka. Men er du i tvivl om det er dig, så søg stadig og så ser vi på det! Vi ser helst, at man kan begge dage, men tag endelig stadig kontakt hvis det kun kan lade sig gøre én af dagene.

Jobbet som statist er desværre ikke lønnet, men der vil være forplejning i form af stort bord med diverse drikkelser + snacks, og en oplevelse i at komme med bag produktionen. Derudover vil man blive krediteret ved navn i end credits og blive inviteret med når vi holder premiere til efteråret :)

Den 2. maj skal vi bruge statister 07:00-12:30. Kan man ikke i hele tidsrummet, så finder vi ud af noget.

Den 3. maj skal vi bruge statister fra 11:30-13:30.


Pitch:

“Maria Elsker For Meget” er en sårbar, humoristisk og nær fortælling om en kvinde, som genfinder sig selv efter et breakup og et forsøg på at navigere rundt i dating-kulturen anno 2024. Filmen fokuserer på Marias indre liv og handler om frigørelse, men særligt hvordan ægte frigørelse handler om at være tro mod sig selv. Det er et nyt indspark i debatten om, hvad der udgør en moderne frigjort kvinde. Hvem siger at den moderne frigjorte kvinde ikke også kan være en kvinde, der tror og håber på den eneste ene?



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


310 Sidevisninger