Audition

Dystopia Haunted House søger skuespillere, Vejle


dask nyhed

Dystopia Haunted House søger skuespillere, Vejle

Deadline inden d. 3. februar 2021

Dystopia Haunted House søger skuespillere, Vejle

Vi har den store fornøjelse atter at præsentere dig for en enestående mulighed for det helt store gys herfra DASK-online ;-)

"Kunne du tænke dig at være en del af det store DYSTOPIA-CREW, som er en flok energiske frivillige i alle aldre der elsker at skabe oplevelser for andre? Så er det nu, du skal slå til!

VI SØGER
Engagerede skuespillere, make-up artister, teknikere, sikkerhedsvagter, fotografer m.v. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så nævn det i ansøgningen!

VI TILBYDER
Fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. Som frivillig får man derudover merchandise, fribilletter, invitation til fester og sociale arrangementer, mulighed for overnatning m.m.

PRAKTISK
DYSTOPIA Haunted House genåbner fredag d. 2. april og opføres hver fredag og lørdag til og med d. 24 april. Afvikling vil være kl. 18:30-00:00 alle dage. Make-up, kostume og instruktion foregår fra om eftermiddagen med check-in fra kl. 13.30. Nogle funktioner kan møde senere ind end andre - dette aftales med teamledere og frivilligkoordinatorerne. Du skal som minimum kunne deltage 3 åbningsdage for at komme i betragtning. Alting foregår på Mørkedalsvej 28 i Vejle.

Deadline for ansøgning er onsdag d. 3. februar.

OM
DYSTOPIA Haunted House er en horrorlabyrint af skræmmende og forbløffende rum, som man går gennem i grupper og bliver skræmt af skuespillere, installationer mm. Det er en interaktiv oplevelse, hvor du som gæst bliver inddraget i fortælling og skal interagere fysisk med skuespillere og miljøet. Oplevelsen er bl.a. baseret på forskning i horrorpsykologi gennem vores samarbejde med Aarhus Universitet. Med 6 års erfaring og over 60.000 skræmte gæster, har vi endnu engang arbejdet hårdt for at skabe den ultimative horroroplevelse!

ÅRETS FORESTILLING
Vi er stolte over at kunne præsentere dette års haunted house: Dark Matter. Det bliver en tour de force af horror, skræk og rædsel, når gæster i små grupper af 2-3 personer skal navigere de små, mørke gange, designet til at vække ur-instinkterne, få blodet til at pumpe og adrenalinet til at suse i ørene!

COVID19
Vi tager os alle de nødvendige Covid19 forbehold ift. afstand og hygiejne og følger myndighedernes retningslinjer, så du kan være sikker på en tryg oplevelse. Vi opdaterer løbende vores gæster om disse tryghedstiltag. Du kan læse mere om vores Covid19 tryghedstiltag under praktisk.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1956 Sidevisninger