Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Historier fra virkeligheden/ Alexander er i Paradis


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Alexander er i Paradis

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Alexander er i Paradis

Alexander Leo Christiansen lever for tiden (28/6-2020) rollen ud, i serien "Hotel Paradis", sammen med blandt andet Bodil Jørgensen.

Se serien klik her

Rollen, er det, man i faget kalder et "lille gennembrud". Det er denne type roller, som kan gøre at den næste lidt større eller lige så stor (god) kommer i kølvandet. Den behøver ikke nødvendigvis at komme i morgen eller om 3 måneder, men Alexander har med sin præstation her, sat det afgørende fingeraftryk. (DNA)

Den næste skal nok komme, nu er det blot et spørgsmål om hvornår rollen til Alexander kommer og om castere og producerende ser Alexander, hvis rollen passer.

Men det gør den måske hurtigere end man kunne tro. Måske er Alexander heldig, selvom man ALDRIG er heldig. Tilfældigvis valgte Alexander at deltage i vores selftape-konkurrence "Top of mind". Tilfældigvis blev Alexanders selftape udvalgt til at komme i Top 10 og dermed kvalificeret til finalen hvor Toppen af Poppen inden for Dansk fiktions casting netop nu... som i lige nu, sidder og votere.

Om Alexander vinder konkurrencen eller ej, så er Alexander Top of mind hos vores samlede jury. Præstationen i "Hotel Paradis", vil blive bemærket og husket til næste gang der skal castes. Måske det lille gennembrud kan veksles til et større. Det vil kun tiden vise.

Vi anbefaler dig kraftigt at se "Hotel Paradis" HER

Men vi anbefaler dig også kraftigt at læse om hvordan Alexander landede rollen i sin tid. For Alexanders vej til rollen er langt fra tilfældig og understreger med tykke streger hvad det vil sige at være "Top of mind i castere og filmproducerendes bevidsthed

Sådan fik Alexander drømmerollen, LÆS HER

Vi giver Alexander 6 stjerner for en fremragende præstation... og glæder os til den næsteSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2592 Sidevisninger