Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Alexander var heldig at lande rollen/ Historier fra virkeligheden


dask nyhed

Alexander var heldig at lande rollen/ Historier fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Alexander var heldig at lande rollen

NOOOT!

Lad det være sagt med det samme, du er ALDRIG heldig når du lander en rolle. Der spilles ikke lotto eller roulette når man skal finde sit cast. Alexanders historie er et stjernegodt eksempel.

Alexander befinder sig i skrivende stund (aug 18) på 4. uge på Falster hvor han er ved at indspille en Tv-serie, hvor han har en gennemgående birolle. Hver dag de sidste 4 uger er han mødt på optagelser med den etablerede elite af skuespillere herhjemme.

Vejen til rollen har været lang, men ikke tilfældig.

Det startede med en kortfilmcasting i Århus 3 år tilbage. En rolle Alexander ikke fik. Der er som bekendt kun en der lander rollen, men ikke Alexander denne gang.

Men som caster husker man gode præstationer og personligheder, hvilket også var tilfældet for Alexander. Casteren ringede ang. et pilot projekt og Alexander blev bedt om at lave en vifte af selftapes som blev sendt til instruktøren.

Pilotprojekter ender meget ofte som skuffeprojekter, men ikke denne. Denne gik året efter igennem og Alexander fik sin rolle.

En af de roller som former dig som skuespiller og person. En rolle som sætter aftryk.

Alexander er en af vores studerende på DNA, hvor veje til jobbet via netværk er et af de bærende elementer. Hvis man ikke ser og forstår disse elementer, kommer man ikke særlig langt fordi man giver op undervejs.

Alexander udlever ikke sin drøm, men sin ambition. Nu har han måske fået en af de små gennembrud der skal til så næste rolle kommer.

Ihærdighed betaler sig altid, intet er tilfældigt!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1857 Sidevisninger