Arkiverede opslag

James Bond (007) film søger skuespillere og statister


dask nyhed

James Bond (007) film søger skuespillere og statister

Deadline inden d. 1. januar 2020

James Bond (007) film søger skuespillere og statister

Ja, det er faktisk rigtigt. Der søges skuespillere og statister til James Bond film, men vi har bare ikke noget med det at gøre overhovedet! Men hvorfor så dette opslag?

Du lod dig fange af en overskrift og klikkede ind, sådan er vi mennesker jo indrettet. Det er mange gange overskriften/ emnefeltet, der bestemmer om du åbner en mail eller klikker på en nyhed. Medierne er gode til det, det kan du sikkert godt nikke genkendende til.

I vores verden er vi også afhængige af store opgaver til store produktioner, men med disse produktioner tiltrækker vi bare de forkerte mennesker. Vi tiltrækker drømmerne, ikke nødvendigvis dem med ambitionerne.

At drømme er farligt og dyrt. Og drømme går sjældent i opfyldelse og lever ikke op til forventningerne!

Hvis du er nået hertil i teksten, og ikke er blevet sur over at der ikke gemte sig andet end tomme ord i overskriften, er du måske ikke en af de drømmere som vi ikke ønsker?

Din næste handling, skal være at kigge rundt på vores hjemmeside og se vores mange opslag vi har her på siden. Vi har faktisk over 200 lige nu. Men du skal ikke lade overskriften bestemme om du åbner nyheden eller ej. Det er indholdet der er det vigtige.

I vores verden er den største rolle du kan spille, de små. Det er der man starter og bygger sig op derfra. Ingen starter med at spille superliga.

Hvilke skuespillere tænker du får roller i en James Bond film? De der ikke har lavet noget før, de som ikke har spillet kamp... De der drømmer?

Tak fordi du læste med ,-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder