Kortfilmen: Æ Fyrtaarn - Indsendt af skuespiller Tobias NilssonBeskrivelse

Om filmen: Æ Fyrtaarn er en kort sketch parodi over Robert Eggers 2019 film The Lighthouse, med Willem Dafoe og Robert Pattinson i hovedrollerne, hvor tanken var at udforske hvordan det ville være, hvis filmen foregik på den jydske vestkyst.

Kortfilmen er skrevet, instrueret, samt redigeret af Tobias Enevoldsen, i samarbejde med holdet. Det var et meget sjovt, men også krævende shoot - det skal ligne et koldt og vindpint fyrtårn, men interiøren blev optaget over en varm sommer weekend på et bagende loftrum, hvor en tyk sejlerfrakke ikke var den optimale påklædning.

Jeg spiller fyrmesteren, der ikke kommer ret godt ud af det med fyrassistenten, og over en skæbnefuld måltid, bliver vores forhold sat på en spids over manglen på beskøjtere


Sådan kommer din Kortfilm på DASK-online

Vi giver nu vores Agentprofiler her på DASK-online et direkte vindue til at vise verden de kortfilm de har medvirket i.

At medvirke i kortfilm er en meget vigtig proces for skuespillere på alle niveauer. I forhold til synlighed/ dygtiggørelse og videre beskæftigelse (Netværk)

Har du en Agentprofil på DASK-online, send os linket til din kortfilm (Youtube) samt nogle ord om dig og din rolle... filmen og dem der producerer... eller måske nogle ord om hvad denne rolle har betydet for dig.

Vi vil da bringe dine ord sammen med filmen ;-)


Mere DASK viden på videoer