Kortfilmen: En skøn dag - indsendt af skuespiller Majken Blaess MøgelbjergBeskrivelse

Om Kortfilmen
Filmen er lavet af tre studerende fra Medieskolerne i Viborg. Dette var projektet før deres afgangsprojekt, og de var derfor blevet enige om at lægge mere arbejde i casting processen, end de hidtil havde gjort, for at højne den overordnede kvalitet af deres film.

De endte med at hyre hele tre af Dask’s egne DNA studerende, i de tre bærende roller i filmen.

Undervejs i optagelses perioden, grinede vi meget over den sporadiske ros som filmfolkene overøste os med, og hvilken glæde de udstrålede når de fortalte om, hvor meget det løftede deres projekt at have folk med, som kunne deres kram.

At arbejde som skuespiller, betyder også at man render ind i de samme folk, igen og igen, og det skaber et sammenhold, som er helt unikt. At få ros, sammen, som et hold, giver også enormt meget fællesskabsfølelse, og stolthed over at arbejde sammen med dygtige folk.
Det giver blod på tanden til det næste projekt, og man får lyst til at dele sit arbejde med andre.

Filmen i sig selv, er en sjov og finurlig historie, om en mand der drikker uhyre meget mælk, men hvor alvor også ligger lige i overfladen.


Sådan kommer din Kortfilm på DASK-online

Vi giver nu vores Agentprofiler her på DASK-online et direkte vindue til at vise verden de kortfilm de har medvirket i.

At medvirke i kortfilm er en meget vigtig proces for skuespillere på alle niveauer. I forhold til synlighed/ dygtiggørelse og videre beskæftigelse (Netværk)

Har du en Agentprofil på DASK-online, send os linket til din kortfilm (Youtube) samt nogle ord om dig og din rolle... filmen og dem der producerer... eller måske nogle ord om hvad denne rolle har betydet for dig.

Vi vil da bringe dine ord sammen med filmen ;-)


Mere DASK viden på videoer