opret dask profil

Udfyld denne formular


Læs betingelser
X

Betingelser

Som følge af EUs nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, skærpes kravene til virksomheder i forhold til hvordan de omgår og beskytter personlig data.

Den nye lov til trods, ændre ikke på vores måde at håndtere persondata på. Vores formidling af dine persondata fortsætter med det samtykke du allerede har givet ved din oprettelse og fortsætter som hidtil.

Vi vil dog i det følgende understrege og tydeliggøre formalia, så du kan få indblik i hvordan vi behandler dine persondata og hvordan du kan slette dem: DASK-online formidler kun oplysninger som du selv har skrevet og oplyst ved din profil, til relevante kundegrupper i forhold til at tilbyde job som er relateret til statist- og skuespillerarbejde og intet andet i henhold til den profiltype du har valgt på DASK-online.

DASK-online udbetaler og afvikler ikke løn, hvorfor vi aldrig vil efterspørge CPR nr eller betalingsoplysninger. DASK-online opbevarer dine oplyste persondata på eksterne servere, med hvem vi har indgået en databehandlingsaftale, som loven foreskriver.

Mails og anden elektronisk data slettes efter senest 5 år fra alle vores systemer. Du kan til hver en tid tilgå denne side i vores hovedmenu og helt slette alle data om dig og din profil i vores system som anvist til højre. Den slettede data kan IKKE genskabes. Ønsker du senere en profil skal du derfor starte helt forfra.

Ved oprettelse af profil tilmeldes du vores servicemail som udsendes op til 2 gange om måneden, som du naturligvis kan afmelde dig i mailen. Vi sender ved relevante lejligheder personlige mails som led i vores rekruttering. Ønsker du ikke denne type mail, anviser vi at du helt sletter din profil som anvist her.

Det skal bemærkes, at sletter du din profil herfra slettes du ikke automatisk fra vores servicemail, da denne operere fra en anden udbyder. Du kan til hver en tid afmelde dig servicemailen i servicemalen uden at det påvirker data her ved din profil.

Har du spørgsmål, ret henvendelse via e-mail.

Mvh Tommy Duus Caster/ Indehaver af DASK-online


læs mere om dask medlemskaber

Start med at oprette en gratis profil

Har du lyst til at snuse til branchen og se hvordan det fungere på DASK-online opret da en gratis profil nu.

Du starter med en gratis profil. Først herfra kan du vælge at opgradere til en statist- eller skuespillerprofil, hvis du har dette behov og disse ambitioner. - Du kan til hver en tid slette din profil.


KONCEPTET KORT

- Gratis, Ingen udløb, men kan slettes uden varsel hvis du ikke logger ind i 2 år, eller hvis din profil ikke bliver opdateret med tekst og billeder (Døde/ inaktive profiler slettes)

- Din profil er KUN synlig for os (DASK) når vi koordinerer statister og caster skuespillere, eller til vores tætteste samarbejdspartnere som vi kan give adgang.

- Du kan søge ALLE teaterrelaterede opslag direkte på lige fod med alle andre profiltyper (Auditions)

- Du kan søge langt de fleste opslag, men vil altid have vores 2. prioritet i forhold til vores betalende brugere (Den fordel, skal de naturligvis have)

- Du kan søge direkte optagelse i vores akutregister for statister i dit nærområde (Se opslag) Her er din prioritering den samme som vores betalende brugere

- Du vil kun modtage telefoniske henvendelse fra DASK via Opkald, SMS og mail via nyhedsbreve

Bemærk:Du kan KUN få succes med din profil på DASK-online, hvis din profil er opdateret med tekst og billeder og du er aktiv søgende på vores opslag.

Orienter dig i vores artikler i "Viden om", det er altafgørende at du forstår hvordan vores verden fungere og hvordan du får job.

Bemærk: Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel

Bemærk: Alle dine persondata er beskyttet i overensstemmelse med persondataloven og du kan til hver en tid slette din profil og de data du selv har oplyst på din profil under "Profildata".

Opgrader til statistprofil/ KUN 499,- kr (KUN en betaling!)

Har du tid og lyst til at medvirke som statist i fiktionsopgaver over hele landet er vores statistprofil måske lige den profiltype du leder efter.

Statistjobs er IKKE skuespillerjobs, af samme årsag har vi delt vores database i 2. En statistdatabase og en skuespillerdatabase. Vi skaffer ca. 8000 - 10.000 statistjobs om året og har de sidste år været i direkte eller inddirekte berøring med 60% af alle statistopgaver til længere Dansk Fiktion.

Bemærk:
- KUN en betaling!
- Vi hæver ALDRIG penge fra din konto!
- Ingen bindingsperiode!
Dette er IKKE et abonnement!

Din statistprofil forlænges automatisk med 3 måneder hver gang du logger ind.
Logger du ikke ind i 3 måneder udløber din profil og bliver atter til en gratis profil igen.

Du bestemmer derfor via dit aktivitetsniveau helt selv hvor længe du ønsker din statistprofil. (Hele livet?)

- Du findes i vores store statistdatabase som er GRATIS tilgængelig for ALLE landets statistkoordinatorer, (ALLE jobs ved DASK-online er enten lønnede eller med påskønnelse)

- Din profil er synlig for os (DASK) når vi koordinere statister og vores (Førsteprioritet)

- Du kan søge ALLE statistopslag som vi formidler via vores side, lønnede som ulønnede. (Vi tager ingen % af din evt. løn)

- Du kan kun komme i betragtning til opslag ved selv aktivt at søge dem fra din profil

- Som betalende bruger vil du via din statistprofil have vores 1. prioritet til vores opslåede statistopgaver

- Du vil kun modtage telefonisk henvendelse fra DASK/ statistkoordinatoren via Opkald eller SMS fra de opslag du selv søger, eller hvis vi anbefaler dig videre. IKKE Mail

Bemærk:
Selvom du har en betalende profil, skal du også være aktivt søgende.

Læs også vores mange artikler under "Viden om". Det er altafgørende for dine muligheder at du forstå branchen og hvordan det fungere.

Bemærk:
Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel!

Opgrader til en Skuespillerprofil/ KUN 799,- kr. (KUN en betaling!)

Opgrader til dette niveau fra din gratis profil. Alle fordele fra statistprofilen følger med her

Bemærk:
KUN en betaling!
Vi hæver ALDRIG penge fra din konto!
Ingen bindingsperiode!
Dette er IKKE et abonnement!

Din Skuespillerprofil forlænges automatisk med 3 måneder hver gang du logger ind. Din profil udløber efter 3 måneders inaktivitet. Dit aktivitetsniveau bestemmer derfor helt hvor længe din skuespillerprofil skal eksistere. (Hele Livet?)

- Din profil er synlig og kontaktbar for os (DASK) og andre Castere/ Filmproducerende som vi giver adgang til Databasen

(Lukkede castings)(ca. 97% af alle castings er lukkede, dem høre du aldrig om!)

- Du kan komme i betragtning til ALLE typer af opslag, lønnede som ulønnede (Kortfilm), ved aktivt at søge dem fra din profil

- Som betalende bruger vil du have vores 1. prioritet til alle opslag og personlige henvendelser generelt

- Du får adgang til vores enestående CastSelvsystem (selftape) og DIREKTE adgang til vores "Ongoing Filmskuespillertræning"

- Vi tager modsat andre ingen procenter af evt. løn. Din løn er din fortjeneste, hele vejen

- Du vil kun modtage telefonisk henvendelse fra Castere/ filmproducerende via Opkald eller SMS fra de opslag du selv søger, eller direkte mail via din profil.

Bemærk:
Selvom du har en betalende profil, skal du også være aktivt søgende. Aktivitet er nøglen til succes!

Læs også vores mange artikler under "Viden om". Det er altafgørende for dine muligheder at du forstå branchen og hvordan det fungere.

Bemærk: Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel!

Opgrader til en Agentprofil/ KUN 1199,- kr (Udløber året efter aktivering)

Du kan KUN opgradere til en Agentprofil hvis du har skuespillerprofil. Agentprofilen er tilsigtet de topmotiverede skuespillere i vores stald og er en forlængelse/ overbygning af den skuespillerprofil du i forvejen har

Alle fordele fra skuespillerprofilen følger med, samt en række yderligere:

Bemærk: Modsat skuespillerprofilen som ikke har udløb, så udløber din Agentprofil som anvist efter et år efter aktiveringen. Ønsker du efterfølgende igen at få denne status, skal du selv aktivt tilvælge den når den tid kommer.

Bemærk: Du skal igen bemærke at vi ALDRIG automatisk hæver penge på din konto og forlænger din agentstatus. Dette skal du selv aktivt vælge at gøre direkte fra din profil

Bemærk: - Du modtager via din Agentprofil vores JOB FORSIKRING. (Læs ved din profil)

- Du har adgang til alle fordele som ved en skuespillerprofil og Statistprofil

- Din profil er NU synlig og kontaktbar (telefonisk) for alle producerende (I hele verden) (Se eksempler fra forsiden eller via søgning i databasen)

- Ved søgning i vores database vil du altid blive vist før vores skuespillerprofiler

- Du kan linke og henvise til din profil som du ønsker og dele via sociale medier (Enestående Synlighed)

- Vi repræsentere dig som din skuespilleragent, hvis du har dette ønske/ behov (Se opslag under "Viden om")

- Vi varetager lønforhandlinger og kontraktforhold, ganske som vi vejleder dig i disse forhold

- Du har via din Agentstatus mulighed for at koble dig på vores Autodidakte Skuespilleruddannelse (DNA) (Holdstart i uge 8)(Se opslag under "Kurser")

- Du har via din Agentstatus mulighed for at koble dig på vores "OnGoing Filmskuespillertræning" (Gratis 12 ugers forløb)

Bemærk: Vi kan stille krav til dine castingbilleder, da vores sigte er at repræsentere dig bedst muligt

Bemærk: Gentagende tilbagemeldinger om utilstedelig opførsel fra producerende vil medføre omgående sletning af din Agentstatus, UDEN advarsel!

Udvidet billedprofil/ 119,- kr (Kun en betaling)

Alle profiltyper kan tilkøbe en udvidet billedprofil, hvis man har ønske og behov for det.

De rette castingbilleder har altafgørende betydning for antallet af henvendelser og typen af henvendelser du får. Det er HELT afgørende at forstå!

Som med vores statist- og skuespillerprofiler er der KUN tale om en betaling...

Med en Udvidet billedprofil, tilkøber du muligheden for yderligere 3 billeder til din profil, som du til hver en tid kan skifte ud (ingen udløb)

Men det skal understreges kraftigt at dette ikke er noget krav. Du kan sagtens være repræsenteret med et profilbillede uanset hvilken profiltype du har

Du kan læse vores billedvejledning her, som er et uddrag fra vores Castingbog "Casting og Auditions for skuespillere og statister", som du også kan tilkøbe som e-bog fra din profil eller i fysisk udgave ved din boghandler

Billedvejledning: KLIK HER


DASK har udgivet det eneste dansksprogede castinglitteratur (49 kr)

Det er en håndbog hvor du hurtigt kan få et indblik i castingprocesserne, statistudvælgelse og generel branchevejledning.

Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog og giver et hurtigt overblik

Du kan købe bogen direkte HER