Viden om

Om Netværkskonceptet: Walk and Talk


dask nyhed

Om Netværkskonceptet: Walk and Talk

Deadline inden d. 1. januar 2025

Om Netværkskonceptet: Walk and Talk

Vi lancerede vores Walk and Talk-koncept i februar 2021 og har siden afholdt det tre gange årligt i forskellige byer rundt om i Danmark samtidigt. Formålet med Walk and Talk er at skabe fysiske møder mellem skuespillere og statister før casting, kurser og optagelser. Disse gåture fremmer en uformel dialog, hvor alle, uanset alder og erfaringsniveau, mødes på lige vilkår. Dette lægger grundlaget for relationer, der kan udvikles over tid.

Efterhånden har vi opbygget en kerne af deltagere, der vender tilbage gang på gang, suppleret med nye ansigter til hver begivenhed.

I vores branche, som i mange andre, er det netværk og relationer, der skaber arbejdsmuligheder - både på kort og lang sigt. At kende nogen, som kender nogen, er afgørende.

I 2024 planlægger vi at udvide konceptet. Vi vil invitere flere filmskabere med på turene og introducere Walk and Talk i Norge og Sverige for at imødekomme vores norske og svenske brugere.

Oplevelsen og hvad man tager med hjem fra en Walk and Talk, afhænger af den enkelte. Jo mere engageret man er over for de mennesker man møder, desto større er sandsynligheden for, at de også engagerer sig i dig. Sådan fungerer netværk, og sådan skabes nære relationer.

Og det bedste af det hele? Det er helt gratis for alle vores brugere at deltage i Walk and Talk, som typisk finder sted søndage fra klokken 12.00, indtil man vælger at tage hjem.

Hold øje med sektionen "Kurser" på vores hjemmeside, hvor vi løbende vil annoncere kommende Walk and Talk-arrangementer.

Glæd dig!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


693 Sidevisninger