Viden om

Husker du at bruge din Agentprofil aktivt!?


dask nyhed

Husker du at bruge din Agentprofil aktivt!?

Deadline inden d. 1. januar 2026

Husker du at bruge din Agentprofil aktivt?

Har du en Agentprofil, har du en profil med en masse fordele, men udnytter du disse?

Håber du på, at nogen finder dig i deres søgning efter skuespillere, bliver begejstrede for din profil og kontakter dig direkte med henblik på casting eller en rolle?


De passive fordele:

Automatisk vises du på vores forside og øverst i alle søgninger, når filmproducenter søger skuespillere. Både vores samarbejdspartnere, når de er logget ind, men også dem, der søger dig frem fra skuespillerdatabasen via forsiden. Alle kan se dine billeder, dit CV og dine videoer, og her kan du jo kontaktes direkte telefonisk, via mail, eller via sociale medier.

Din Agentprofil gør meget for dig helt automatisk. Men vi oplever, at den bliver en sovepude for mange. Modsat alle andre profiltyper, giver en Agentprofil dig mulighed for at være aktiv MED din profil.


De aktive fordele:

Ud over DNA, Ongoing øvelser, Top of mind, WTA eller kurser og castingopslag generelt er der en anden måde, du kan være aktiv på... Blive "Top of mind" på...

Langt de fleste jobs vil du få, hvis du er aktiv. Ikke kun i søgning efter opgaver herinde, men også andre steder på andre platforme. Med en åben profil kan jobbet jo komme alle steder fra?

En af de største fordele ved en Agentprofil er, at du kan linke direkte til din profil. Når din profil er opdateret og kontaktbar, er din ansøgning simpel. Modtageren har alle informationer om dig i et link. Bum!

Linket til din profil finder du ved at søge efter dig selv fra forsiden af DASK-online.


TIP: Vælger du at ansøge et opslag via Facebook eksempelvis, kan du linke direkte i tråden ved opslaget, så kan det være andre også ser din profil end blot den producerende? Ellers send en messengerbesked med en kort kommentar til den producerende og link til din profil.

TIP2: Ser du et opslag, hvor du ikke selv matcher jobbet, kan du i stedet for at tagge personen henvise til vedkommendes Agentprofil... eller sende en messengerbesked med deres link til Agentprofilen. Det er meget mere effektivt at henvise til eller anbefale en anden, end blot at tagge dem.

Denne form for aktivitet styrker ikke kun din egen synlighed, men gør dig også til en dygtig netværker. Tænk, hvis andre begynder at linke til din Agentprofil, når der er match på noget, du ikke selv er opmærksom på. - Det er jo blandt andet sådan netværk fungerer.

Brug Agentprofilen aktivt, ikke kun passivt ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


410 Sidevisninger