Viden om

Bølge af selftapes til diverse spillefilm i ind- og udland


dask nyhed

Bølge af selftapes til diverse spillefilm i ind- og udland

Deadline inden d. 1. januar 2025

Bølge af selftapes til diverse spillefilm i ind- og udland

I skrivende stund oplever vi en sand bølge af efterspørgsler på selftapes fra forskellige filmproducenter i DK, men også fra udlandet.

Når forespørgslen om et selftape kommer, er mange ofte ikke forberedt ordentligt. Enten fordi de enten ikke har nogen erfaring, eller kun har begrænset erfaring med at lave og sende et selftape. Fokus og energi bliver ofte lagt på det tekniske snarere end på at finde en selftape-partner og øve scenen med den nødvendige dybde, så man kommer i betragtning til rollen og videre til eventuel fysisk casting.

Af samme grund har du via din skuespillerprofil mulighed for at træne selftape-formatet gennem vores mange opslag, som du finder under "castings" ved din profil. Du kan også træne regelmæssigt via vores "Ongoing Filmskuespillertræningsøvelser".

Træningen af selftapes/castSelv starter ikke, når rollen er der, men lang tid før.

Vi anbefaler, at du kigger på vores "Ongoing"-øvelser, søger på vores mange castingopslag, hvor det giver mening for dig, og også at forældre tilmelder sig, når vi starter vores selftape-skole (Hold 2) for forældre til børn mellem 8-15 år i oktober.

Din selftape-træning starter ikke ved castingen, men før. Ellers risikerer du at gå glip af muligheden, selvom du måske passer til rollen.

Læs vores mange artikler her under "viden om" ved din skuespillerprofil og se de mange videoer, vi deler under "Video viden" ved din Skuespiller- og Agentprofil.

Pøj pøj til jer, der er i gang ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


945 Sidevisninger