Audition

DET KONGELIGE TEATER AFHOLDER BØRNEAUDITION


dask nyhed

DET KONGELIGE TEATER AFHOLDER BØRNEAUDITION

Deadline inden d. 1. august 2023

DET KONGELIGE TEATER AFHOLDER BØRNEAUDITION

Til sæsonen 2024-2025 søger Det Kongelige Teater børn i alderen 5-13 år til at spille 15 forskellige børneroller i musicalen Billy Elliot på Operaens Store Scene.

Ansøgere skal tage højde for, at dele af prøveperioden vil finde sted i skoletiden.

Ansøgningsfristen er den 01. august 2023

Elsker du at synge, danse og spille teater? Har du talent og lyst til at få en kæmpe oplevelse? Er du mellem 9 og 13 år og klar til at give den alt, hvad du har?
Så får du nu muligheden for at blive trænet til at medvirke i en professionel musical.



Til sæsonen 2024-2025 søger Det Kongelige Teater mange børn til at spille hele 15 forskellige børneroller i den fantastiske musical Billy Elliot på Operaens Store Scene.



Kender du en Billy, en Michael, eller måske en Debbie? Så tips dem hellere end gerne om vores opslag!

Billy Elliot er en musical om at have mod til at være sig selv og om at kæmpe for at ens drøm skal gå i opfyldelse. Derfor vil vi gerne se ansøgninger fra alle børn, uafhængig af sceneerfaring og baggrund, som har mod på at blive trænet til at medvirke i en professionel musical på Operaens Store Scene.



Alder og profil

Vi har roller til børn i aldersgruppen 9 – 13 år. I tillæg søger vi en dreng ca. 5 år gammel til en mindre statistrolle. Det er ikke en forudsætning at man haver erfaring fra scenen.



Om rollerne

I Billy Elliot the Musical er der to store roller og en række biroller og statistroller. Der er i alt 15 roller til børn i forestillingen. Alle rollerne er lige vigtige for, at vi skal få en vellykket og flot forestilling.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2432 Sidevisninger