Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Enestående Jobforsikring 3.0 ved din Agentprofil


dask nyhed

Enestående Jobforsikring 3.0 ved din Agentprofil

Deadline inden d. 1. januar 2025

Enestående Jobforsikring 3.0 ved din Agentprofil

Vores Agentprofiler er noget ganske enestående, som så meget andet, på DASK-online. Du finder ikke formen og mulighederne nogen andre steder... i verden.

Du har også via din Agentprofil en "jobforsikring". Ikke en garanti, men en forsikring.

Vores statist- og skuespillerprofiler udløber KUN hvis du er inaktiv i 3 sammenhængende måneder. Her er der tale om en engangsbetaling. Agentprofilen udløber automatisk efter et år fra den dato du har betalt. Så er det helt op til dig om du ønsker en Agentprofil igen, eller om du ønsker at fortsætte med din skuespillerprofil som du jo fortsat har.

Der er mange fordele ved Agentprofilen, som ikke følger med skuespillerprofilen. En af dem er vores jobforsikring, som vi beskriver her i vores version 3.0, som er gældende fra 14. maj 2023.

Er du uden skuespillerjob det år du har en Agentprofil modtager du vores Jobforsikring, som er en gratis forlængelse af din Agentprofil med yderligere et år.

Betingelser:
- Du skal være aktiv og have en opdateret profil, som minimum 1 gang om måneden i alle 12 måneder

- Du skal være aktivt søgenede på vores mange kortfilmopslag (udvalgte) som du finder under "Castings" ved din profil.

- Du skal have været deltagende i et forløb med vores "Ongoing Filmskuespillertræning" over 12 uger i perioden, eller have været deltagende i vores Selftapekonkurrence "Top of mind", eller vores kortfilmkonkurrence "WTA - Winner Takes all"

- Er du mellem 8-15 år skal du have deltaget i vores "Selftapeskole", som er rettet mod forældre med børn i denne alder.

Vi giver en forsikring, hvis du arbejder seriøst mod et skuespillerjob. Vi ved godt at du også har en hverdag der skal hænge sammen, men vi har en forventning til at du er deltagende og prioritere tid til at vedligeholde din profil, være opsøgende og i rimelig grad være indstillet på at træne dit instrument.





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


121 Sidevisninger