Andet

Historier fra virkeligheden - Når far og datter får en fælles mission


dask nyhed

Historier fra virkeligheden - Når far og datter får en fælles mission

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden - Når far og datter får en fælles mission


Vi har mange statister på optagelser året igennem, nogle flere gange og andre rigtigt mange gange. Hvis du har haft lidt gang på film set rundt omkring i landet, har du helt sikkert hilst på Dennis med det karakteristiske store røde skæg og hans skønne datter Astrid. De rejser sammen landet tyndt for oplevelser sammen og hver for sig. Værdien er ikke til at tage fejl af, her bedst fortalt at Dennis selv:


“For mig er det den ultimative far datter hygge. Vi laver noget sammen som vi begge to holder virkelig meget af… så meget så Astrid ofte spørger om jeg nu skal afsted igen uden hende.

Det er en fantastisk måde at bruge tid sammen med Astrid og skabe minder og historier på. Selv om vi måske ikke altid er på samtidig giver det et enormt nærvær at dele disse oplevelser kun hun og jeg.

Samtidig giver det nogle sjove oplevelser med hotelophold eller camping i bilen som vi så kan komme hjem og fortælle moderen om. Astrid siger at det er sjovt at være med og have noget far datter tid… og så tror jeg også hun synes det er ret sejt at være med far ude og kunne fortælle om hendes oplevelser i skolen.

Der er ingen tvivl om at det bringer rigtig meget positiv med sig ud over det naturlige samvær. Jeg kan se hvordan hun blomstre og trives på set og skaber nye relationer. Ligeledes kan jeg se hvor hjemme hun føler sig når bare hun kender et par ansigter i forvejen og den glæde det hele giver hende. Og ja det er hårdt nogle dage og ja det der er nogle lange da til tider, men det er en del af det arbejde hun har sagt ja til og jeg synes hun gør det fantastisk… og så er det jo en kæmpe ære i at tjene sine egne penge/ gavekort.”Vi glædes over at statistoplevelser har så mange nuancer og værdi, og vi er sikre på at du vil genkende denne værdi når du en dag møder Dennis og Astrid ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1136 Sidevisninger