Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Er du Lykkeridder, Chancerytter eller Lykkejæger?


dask nyhed

Er du Lykkeridder, Chancerytter eller Lykkejæger?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Er du Lykkeridder, Chancerytter eller Lykkejæger? - Og hvad vil det sige i castingsammenhæng (Statist)

Vi har mange udfordringer i vores hverdag. Ikke fordi vi har over 30.000 profiler, men fordi vi har over 30.000 profiler der søger lykken... eller tager chancen herinde med en forkert forventning.

Lad os understrege: Du bliver ikke skuespiller ved at have en profil herinde eller nogen andre steder i hele verden. Du bliver skuespiller ved at praktisere faget og kunsten i alle lag.

Lad os understrege: Du bliver ikke udvalgt fordi du søger mange opslag, men fordi du matcher det der søges og ansøger tids nok. Aktivitet er nøglen for at komme hurtigt til jobbet.

Men det ved du jo godt, og du kan godt se rationalet i denne påstand?

Men vi har også en anden type af lykkeriddere, og her fristes de fleste at gå i fælden fordi de tænker "At den er gratis". - Men det er den bare ikke altid!

Du ser et opslag på DASK-online og tænker, spændende. Du finder ud af at rollen der ledes efter ikke matcher dig, type- eller aldersmæssigt. Men du tænker: What the fuck... Det kan ikke skade. Måske er jeg heldig at de vælger mig ud alligevel, selvom jeg er mand og de søger piger... selvom jeg er dansker og de søger mellemøstlige, eller selvom jeg er 40 og de søger en på 20?

Men lad mig her advarer.

Det kan virke uskyldigt, men du sender et meget forkert signal, hvis du søger på noget hvor det er helt væk. Din arbejdsgiver i den anden ende (Og os) kender dig ganske sikkert ikke og jo ikke ud fra andet end dine handlinger.

Hvis det bliver en tendens at du søger på alt i håbet om af får noget... for du intet. Heller ikke den dag, du rammer rigtigt. - Det er at skyde sig selv i foden.

Vores råd er: Selvindsigt er vigtigt. Læs vores opslag igennem og byd ind der hvor du passer ind, og der hvor du har mulighed for at være med. Naturligvis kan der være opgaver hvor du næsten matcher, er et par år ældre... eller er rødblond og ikke rødhåret... Men alt andet sender det helt forkerte signal om dig til os.

Byd ind når opgaven er der og hav tålmodighed.

Dygtiggør dig og synliggøre dig på andre måder i stedet. At vente på jobbet, gør dig utålmodig og utålmodighed giver frustration... og det er ikke en god ting

Tak for at læse med ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


786 Sidevisninger