Kursus og uddannelse: Walk & Talk Netværksarrangement - Århus/ Kolding/ Odense/ KBH (05.02) (Gratis)

SNART - Zoom Konference om skuespilleragenter?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Walk & Talk Netværksarrangement - Århus/ Kolding/ Odense/ KBH (05.02) (Gratis)

Deadline inden d. 5. februar 2023

Walk & Talk Netværksarrangement - Århus/ Kolding/ Odense/ KBH (05.02) (Gratis)

Walk & Talk, netværk mellem jobbene - helt uformelt!

Vi gentager nu vores Succes fra 2023 med vores gratis netværksarrangementer Walk and Talk

Et anderledes og helt uformelt netværksarrangement, som omfatter alle vores brugere på DASK-online, uanset alder og uanfægtet hvilke profiltype man har og som tilmed vil være helt gratis… men vil kræve tilmelding via opslaget her. (Børn under 15 år skal ledsages af en forældre)

Datoen for vores næste “Walk & Talk” er søndag den 05/02 i tidsrummet fra klokken 12.00 - ca. 15.00 i Århus/ Kolding/ Odense eller København. (Mødeadresse følger for de tilmeldte ugen op til afviklingen)


Formatet:
Tilmeldte mødes med vores "Walkie" (Netvært) på det anviste tidspunkt (adresse følger til de tilmeldte) og går en tur og snakker med ligesindende (Brugere af DASK-online) Der er ikke nogen arrangeret dagsorden, så ordet er frit. Du taler om det der er vigtigt for dig med andre som taler om det der er vigtigt for dem.

Der er sat en time af til selve turen, men netværksarrangementet vil opfordre til at fortsætte, hvis man har ønske om det. Har man andre planer kan man tage hjem, har man lyst til at gå endnu en tur gør man det, eller har man lyst til at gå på cafe mv. er det det man gør.

Vi mødes altså fysisk, (uanset vejrudsigten)


Dagens Walkie (Netvært)

Århus - Martin Agersnap (7. års DNA Studerende)
Kolding - Tommy Duus (Indehaver af DASK-online)
Odense - Emil Dahl Andersen (3. års DNA Studerende)
København - Amanda Grøn Andersen (4. års DNA Studerende)

Hvorfor Walk and Talk?

Netværk er vejen til jobbet. Der netværkes til kurser og på job, men man skal også pleje og udvikle sit netværk mellem jobbene. De relationer du skaber til ligesindede og vores kendskab til dig er mange gange afgørende for hvor mange jobs du tilbydes og hvilke job du tilbydes.

Vi (DASK) er en del af dit netværk, men kun en del af det. Dit netværk forgrener sig i mange retninger. Netværk skal plejes og dyrkes. Du skal være synlig og en aktiv del af dit netværk ganske som du skal være aktiv ved din profil på DASK-online.

En times gåtur skaber ikke dybe relationer, der nødvendigvis er jobgivende. Men man sår et frø som kan være grobund for noget større på den lange bane. Folk du møder på denne “Walk & Talk” er givetvis nogen du i forvejen kender eller har stiftet bekendskab med tidligere, men også nye du kommer til at møde igen på kurser eller på job, eller til en senere Walk & Talk.

Relationer skabes over tid og er ikke et hurtigt fix. Det er en helt grundlæggende del af et stærkt dynamisk netværk. Hvis man ikke forstår denne del, bliver jobjagten opslidende i det lange løb.

Uanset, vil denne netværksform give dig forøget motivation.

Motivation er afgørende for at imødekomme dine målsætninger. - Store som små.

Tilmeld dig opslaget fra din profil under "Kurser" - og noter i kommentarfeltet hvilken by du ønsker

Walk & Talk, netværk mellem jobbene - helt uformelt!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1162 Sidevisninger