Andet

LAURA BILGRAU ESKILD-JENSEN - Når synligheden bliver springbrættet - En historie fra virkeligheden


dask nyhed

LAURA BILGRAU ESKILD-JENSEN - Når synligheden bliver springbrættet - En historie fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2025

LAURA BILGRAU ESKILD-JENSEN - Når synligheden bliver springbrættet - En historie fra virkeligheden

Hvad gør at noget sker og når noget kommer til at ske? Det kan virke meget komplekst og tilfældigt og er det måske også nogle gange. Men et er sikkert, helt tilfældigt er det ikke og heldig er man aldrig.

Hvis man vil have noget til at ske, skal man skabe rummet for at det sker. Første led er synligheden. Vi skal vide du er der og vi skal se hvad du kan. Når denne grundpræmis er til stede, kan snebolden begynde at rulle.

Men inden skal snebolden jo også formes. Træningssession efter Træningssession, gentagende selftapes. Afslag og skuffelser. Men lang stabil og vedvarende indsats betaler det hårde arbejde i den sidste ende.

- Og Snebolden ruller nu for Laura Bilgrau Eskild-Jensen. Hvis du synes du kender navnet og kan genkende ansigtet herfra DASK-online er der en grund. Laura vandt nemlig vores selftapekonkurrence "Top of mind" tilbage i sommeren 2021.

I dagene efter sejren blev hun kontaktet af en fra Top of Mind juryen som gav hende en rolle i en kortfilm direkte med udgangspunkt i hendes vinderselftape... Efterfølgende castede vi til spillefilmen "Kagefabrikken" (Som netop har haft biografpremiere/ 05/01/23) hvor Laura var meget oplagt og helt perfekt til rollen. Hendes vej til denne rolle blev også kort, for vi vidste jo hvem hun var og hvad hun kunne og kunne anbefale hende direkte... Men vidste også at baglandet var i orden. Laura boede i Århus og optagelserne var flere dage på Fyn. Så tingene skulle kombineres med fridage fra gymnasiet.

Det blev også til en rolle i Ultraserien "Skyldig" & "Akavet", hvor Laura har en toneangivende roller, men også en rolle i spillefilmen "Tag min hånd"...

Imellem rollerne her har Laura også medvirket i kortfilm fra Super8, som også være en del af vores pre-jury det år Laura vandt Top of Mind.

Det næste vi kommer til at se Laura i, er en vigtig rolle i spillefilmen " Bastarden", med Mads Mikkelsen på rollelisten. Her blev Laura kaldt til casting i Prag ud af det blå? - Måske? En sommerdag i 2022.

Hvem mon castede? - En fra vores fagjury i Top of Mind 2021.

Om det er tilfældigheder der spiller ind, skal naturligvis være usagt. Men er det faktisk sjældet. Netværk og relationer skabes på kryds og tværs. Men et er sikkert. Hvis du ikke skaber rum for synlighed og plads til at vise hvad du kan når mulighederne byder sig, sker der intet!

Men du skal være i træning og klar når rollen så også byder sig...

Laura er det perfekte eksempel herpå, men også på at balancen med en hverdag, skole og uddannelse skal gå hånd i hånd og der skal prioriteres til og fra på begge sider. Lige nu skal 3.G eksamen prioriteres, fordi det er det der er vigtigst lige nu.

Og det er der plads til, for aktuelt er der mange æg i kurven i form af synlighed i mange projekter som kridter banen op for fremtidige roller på de små og store klinger.

- Du er din egen lykkes smed, og det kræver at du er synlig for de rigtige mennesker og at du er Top of mind, hele tiden. Du ved aldrig hvornår rollen er til dig!

Vi glæder os over Lauras succes og ser frem til at følge den videre færd ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2616 Sidevisninger