Viden om

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Video/ levende billeder ved din profil


dask nyhed

Video/ levende billeder ved din profil

Deadline inden d. 1. januar 2025

Video/ levende billeder ved din profil

Som vi har skrevet i andre indlæg her ved "Viden om" er stort set alle fremtidige indledende castingprocesser - Online. Det vil med andre ord sige, at vi skal se noget video af dig inden du kaldes til fysisk casting.

Du kan komme noget af denne del i forkøbet, ved at linke til film du har medvirket i direkte fra din profil, eller linket til det direkte fra YouTube i de kasser vi har lavet til formålet ved din profil.

Castingprocesser går stærkere og stærkere, det er derfor kun til din fordel at man kan se noget med dig, inden man evt. efterspørger noget andet. (Selftape/ CastSelv)

Grunden til du skal anvende vores "kasser" til formålet er, at de producerende der søger via vores platform ved hvor de skal kigge for at se noget video af dig. Du kan tilføje video/ linke ved at redigere dine "Stamdata". Her har vi som noget nyt nogle forskellige kategorier du kan vælge inden du linker.

Hvorfor linke til Youtube?
Hele vores CastSelvsystem og alt hvad vi har herinde om det er vores selftapekonkurrencer, "WTA" og den kommende Reklamefilmkonkurrence "Kort&Godt", er fordi at DU skal kunne slukke for det du producere når du ønsker det. Uploader du videoer her og der på alverdens platforme ved du aldrig hvor din video kan ende. Ingen kan vide sig sikre, sikkert heller ikke YouTube... Men der er det nok mere sikkert end noget andet sted.

Castingvideoer er særlig personfølsomme, og her er Youtube et værktøj de fleste anvender og kender i en eller anden grad alligevel.

Men få præsentationsvideoer på din profil og link til evt. kortfilm.

Men husk, som med alt andet skal det opdateres og være nyere og skal sælge dig. Det sælger dig ikke at du smider en præsentation op der er flere år gammel. I grundreglen skal præsentationsvideoer opdateres hver halve år... Lidt som med castingbilleder!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


717 Sidevisninger