Statist: Zentropa Serie søger statister som Gymnasieelever/ Hellerup (Uge 42!)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Zentropa Serie søger statister som Gymnasieelever/ Hellerup (Uge 42!)

Deadline inden d. 16. oktober 2022

Zentropa Serie søger statister som Gymnasieelever/ Hellerup (Uge 42/ Efterårsferien)

Zentropas TV-serie "Familier som vores" produceres til TV2. Serien er en dansk familiesaga på seks afsnit, hvor vi foretager tankeeksperimentet:

Hvis vi tvinges til at forlade vores land, hvad vil der så ske?

Vi søger nu unge mænd og kvinder i alderen 16-22 år til at spille “Gymnasieelever” i en række forskellige, spændende scener, som strækker sig over 3 forskellige optagedage i uge 42 (efterårsferien).

Vi skal blandt andet filme nogle scener hvor skolens elever mødes til morgensamling, med band, kor og morgensang. Derudover også et forløb hvor eleverne får meddelt at de skal evakueres ud af landet, og til sidst en række scener som skal forestille en translokation, hvor eleverne er blevet studenter, og mødes for sidste gang inden de skal evakueres ud af Danmark for altid.

I scenerne disse dage, vil vi i høj grad inddrage “Gymnasieeleverne” i fortællingen, og gennem dem skabe de helt rigtige stemninger og følelser.

Datoer & tidsrum:
Mandag d. 17/10, ca. 07:00-17:30
Tirsdag d. 18/10, ca. 06:00-18:00
Onsdag d. 19/10, ca. 06:00-18:00

Du kan godt medvirke flere dage. Tidsrummene bliver måske en smule kortere, men man skal som udgangspunkt kunne hele disse tidsrum.

Ved tilmelding:
Ved tilmelding til dette opslag, skal du i kommentarfeltet skrive hvilke dage du kan medvirke, samt om du har medvirket før eller er booket til andre dage på “Familier som vores”. Derudover må du også gerne notere om du kan medbringe en studenterhue, enten din egen eller en du kan låne.

Location:
Alle 3 dage foregår i Hellerup, Sjælland. Optagelserne er indendørs.

Påskønnelse - gavekort til Supergavekortet fra GoGift:
600,- kr. pr. person + ekstra gavekort på 200,- kr. pr. person for at medbringe 3 forskellige sæt tøj samt rekvisitter såsom studenterhue, tasker mm. (800,- kr. i alt pr. person).

Derudover sørger vi for mad og forplejning under optagelserne.

Nærmere info gives ved personlig kontakt pr. telefon.

Statistkoordinatoren på serien er Oscar Skarbye via DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3667 Sidevisninger