Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Historier fra virkeligheden/ Morty Bach fortsætter rejsen


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Morty Bach fortsætter rejsen

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Morty Bach fortsætter rejsen

... Og nye eventyr venter for dem der søger dem!

Morten tog springen for et par år siden og gik "All ind" på skuespillet og lever stadig i den eventyrfortælling. Vi følger gerne op på vores historier fra virkeligheden, så du kan følge hvordan det går vores helte ude i virkeligheden.

Og Morten er en sand helt, en prins måske

Læs med når Morty fortæller:


Det seneste år, siden mit sidste skriv her på DASK, har jeg kun fået et større fokus på min dedikation til film og teater. I dag er det lidt over to år siden, at jeg tog valget, om at følge mit hjertes intuition, og starte min skuespiller rejse!

Dengang, havde jeg dog dog aldrig turde tro på, at jeg bogstaveligt talt ville rejse til Norge for at spille en hovedrolle. Det er dog lige sket, og så stod jeg pludselig dér med et norsk talende film crew og cast, og med min nye catch phrase "Undskyld, men jeg forstår ikke helt, hvad det er du siger?". Heldigvis svarede de ofte bare med et glædeligt grin, og lod den fjollede dansker lege prins hver gang der blev råbt "ACTION!". - Spøg til side, så var det en fantastisk givende oplevelse, men også en jeg disciplineret har kæmpet for at opnå.

Jeg bruger nemlig det meste af min vågne tid på, at dygtiggøre mig indenfor kunsten. Om det er øvning af monologer, nørde teknikker, træne mindset gennem mindfulness, eller lege med masker og bekæmpe nullermænd mens jeg støvsuger. Ja, så holder jeg mig altid i gang. Skuespil og storytelling er blevet så meget hverdag for mig, at både fritid og arbejde er smeltet sammen til en eventyrs rig livsstil.

Indenfor filmens verden, har jeg fortsat været aktivt med på diverse film projekter, som snart også indeholder mine egne manuskripter. - Og apropos udenlandske film, har jeg også været med på en enkelt amerikansk sproget kortfilm. Det var så fedt at være med på, og bestemt ikke sidste gang, at jeg spiller på engelsk!

Indenfor teater verden er jeg blevet en del af StageLAB hos Teaterhuset (KBH). Her står vi for at udbyde læringsrige og eksperimenterende workshops, både for dem på scenen, men også for dem med interesse bag tæppet. Jeg har fx. været underviser på en workshop i impro teater - som var gratis og nok snart kommer igen (wink wink).

Ved siden af filmprojekter og teater initiativer. Så er jeg også startet med at dele ud af min skuespiller erfaring, i form af privat undervisning og coaching - og det elsker jeg lige så højt som at spille!

Til sidst vil jeg sige, at jeg for to år siden sad fast i depressive tanker, angst og bekymringer. Det mærker jeg slet ikke i dag. Alt sammen fordi jeg hver dag vælger, at gribe øjeblikket og følge mit hjerte, før det ville være for sent.

Som sagt til en af mine nære venner, "Det kan godt være at vejen var lang og hård, men på toppen af bjerget, vil den smukkeste udsigt altid være uforandret af rejsen."

- Morten Bach

(Du kan finde Mortens første historie fra virkeligheden under "Andet")Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1447 Sidevisninger