Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Gratis Workshops i filmskuespil med FilmMaskinen/ Frederiskhavn


dask nyhed

Gratis Workshops i filmskuespil med FilmMaskinen/ Frederiskhavn

Deadline inden d. 11. maj 2024

Gratis Workshops i filmskuespil med FilmMaskinen/ Frederiskhavn

Vi (DASK) har haft et enestående samarbejde med Filmmaskinen i det Nordjyske. Unge filmskabere som er dygtige og ambitiøse, ganske som du jo er dygtig og ambitiøs ;-)


Er du interesseret i at være skuespiller på FilmMaskinens to on-set workshops i foråret, hvor vi arbejder med iscenesættelse, personinstruktion og skuespil på film?

Vi kan tilbyde forløbet til en fyr i midten af 30erne og to piger i starten af 20erne.

Begge workshops foregår i FilmMaskinens lokaler i Frederikshavn hhv. d. 11. maj fra kl. 9.00 -ca. 16.00 med filminstruktøren Søren Balle og fotografen André Hansen og i et tidsrum planlagt mellem d. 1-2. juni fra kl. 9.00-18.00 med fotograf Eric Witzgall og tonemester Simon Pedersen. Tidspunkt for fremmøde aftales nærmere.

Undervisningsgangene vil være delt op i tre dele, hvor hver af de tre elevgrupper fra FilmMaskinen vil skulle indspille en scene. I vil hver i sær være tildelt en rolle i en eller flere scener. Derudover er i fri til at observere arbejdsgangen på et filmset og deltage i feedbackrunden.

Det forventes at I forbereder jer på optagelserne i samarbejde med FilmMaskinens instruktørelever, som vil blive sat i kontakt med jer, og som vil sende den scene, som jeres karakter er med i, til jer.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


342 Sidevisninger