Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Kursus i teknikken - Cold reading - Ved skuespiller Andreas Lyon/ KBH


dask nyhed

Kursus i teknikken - Cold reading - Ved skuespiller Andreas Lyon/ KBH

Deadline inden d. 1. juni 2024

Kursus i teknikken - Cold reading - Ved skuespiller Andreas Lyon/ KBH

Cold read - Få styr på din casting, før den styrer dig! (Teknik til anvendelse ved Selftapes og fysisk casting og generel tekstanalyse)


København lørdag den 1. juni fra klokken 10.00-17.00 i undervisningslokaler ved Dansk Skuespillerforbund

Antal kursister. 8-12 stk. (Du skal være fyldt 18 år)

Pris: 800 kr. (Tilmelding via opslaget her fra din profil under kurser)

Grundet det begrænsede kursistantal vil kurset være forbeholdt vores DNA studerende/ Agentprofiler og skuespillerprofiler.


Andreas skriver om kurset:
Det er ingen hemmelighed, at de fleste skuespillere har et blandet forhold til castings og selftapes. Rigtig mange finder det uretfærdigt og belastende at blive bedt om et tape - og der er også dem, der desværre føler sig utilstrækkelige eller nervøse for, om de overhovedet kan levere det der skal til!

Hvis du er en af de mange, er dette kursus noget for dig. Her træner vi i et trygt og professionelt rum med tekster ingen af deltagerne kender på forhånd. Det er det vi kalder Cold Read - og det er en super teknik til, at lære om umiddelbarhed, om hvor let vi fortænker os og om hvad vi kan gøre ved det!

Vi arbejder både foran og bagved kameraet, så du kan se hvad der virker. Vi lærer at forstå casterens rolle, afliver myten om, at hun/ han er en modstander og skaber en tilgang, der gør os i stand til hurtigt, at sige “ja tak” til et selftape eller en casting. Og så gennemgår vi også, hvordan du kan lave de bedst mulige selftapes hjemmefra.

Om underviseren:
Andreas er en amerikansk-dansk skuespiller og coach. Han har undervist i en årrække på bl.a DSF Studio, European Film College og diverse teaterskoler i København. Hans eget selftape studio i København har skaffet roller for danske skuespillere på bl.a. Netflix, Hulu, ZDF og HBO

Tak for at være en aktiv del af DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


790 Sidevisninger