Andet

Kulturpuljen - For skuespillere 2024 (Formålsparagraffen)


dask nyhed

Kulturpuljen - For skuespillere 2024 (Formålsparagraffen)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Kulturpuljen - For skuespillere 2024 (Formålsparagraffen)

Formålsparagraffen her vil blive opdateret løbende igennem 2024...

Formålet med vores Kulturpulje har overordnet to hovedelementer:

At give skuespillere en ny platform, hvor de kan tjene penge og spare penge. Det er velkendt, at meget skuespillerarbejde enten er frivilligt eller kun symbolsk aflønnet. Selvom der er stor værdi i dette arbejde, som aldrig må undervurderes, kan det ikke stå alene. For de fleste af vores brugere er en supplerende indtægt nødvendig for at kunne realisere ambitionen om en dag at leve af kunsten.

At leve af skuespillet er en årelang proces for de fleste skuespillere. En del af denne proces kan være at blive optaget i Dansk Skuespillerforbund, hvilket giver et vigtigt blåstempel, synlighed og juridisk støtte.

Kulturpuljen tilbyder en bro til virksomheder, der kan tilbyde skuespillere de rette kontrakter, som kan bruges i forbindelse med optagelse i Skuespillerforbundet.

Via Kulturpuljen får skuespillerne mulighed for at fundraise til puljen fra virksomheder og samtidig tjene penge til sig selv. (Konceptlink følger)

De midler, som virksomheder betaler, vil blive øremærket dels til fundraiseren (skuespilleren) selv, men også til undervisere til skuespillere på vores DNA-uddannelse og til vores kortfilmkonkurrence "WTA - Winner Takes All".

Virksomheder, som bidrager til puljen, får adgang til vores netværk og mulighed for at booke skuespillere til en lang række forskellige koncepter, som vil være indtægtsgivende for skuespilleren, som vi vil præsentere i 2024. Virksomhederne får også mulighed for at markedsføre sig over for vores brugere ved særlige lejligheder, som vil skabe værdi for virksomheden og vores brugere.

Med Kulturpuljen skaber vi nye jobmuligheder for skuespillere, så de kan tjene penge, få erfaring, netværk og kontrakter, der kan bringe dem videre. Samtidig giver vi virksomheder adgang til en guldgruppe af kreative talenter... DIG ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


529 Sidevisninger