Andet

Vinderen af Top of mind 2022 er...


dask nyhed

Vinderen af Top of mind 2022 er...

Deadline inden d. 1. januar 2026Vinder af “Top of mind” 2022

Vi er så helt igennem stolte over det format vi har skabt her og det indhold vores skuespillere udfylder det med.

Her på år 3 med “Top of mind” bekræftes vi i vores forestilling om hvorfor konkurrencen er vigtig, men også hvorfor det er vigtigt at vi har en saglig/ faglig og stabil jury som går igen år efter år.

Vi kunne jo godt udskifte vores jury løbende, men det vil ikke give mening. De kan jo også se udviklingen fra deltager til deltager, fra år til år og at det samlede niveau bare vokser og vokser

Og kommentaren fra alle vores jurymedlemmer er enslydende, bedst fortalt med dette citat:

Citat: “Alt i alt må jeg sige at kvaliteten var meget høj i år, de var faktisk alle gode og der er ikke nogen hvor jeg vil sige at dem kommer jeg ikke til at caste, tværtimod.


Tak

For det er vigtigt for os (DASK) at disse castere kigger vores vej til deres næste film. At vi kan levere et niveau

Tak for en flot indsats til alle finalister og deltagere. I repræsenterer hele DASK-online

;-)Vinderen af “Top of mind” 2022

Bliver: SOPHIE EMILY HOLM BRAMSEN

I et meget tæt felt er der alligevel en der skiller sig ud hos vores fagjury


Fagjuryens kommentarer:

Sophie leverer på alle måder et flot selftape.

Hun er skøn, naturlig og finurlig og har en stærk Screen Presents hele vejen. En karakter med overskud og lethed som man kunne betragte i timevis. Skønne blikke og dybe øjne. Spændende.

Hovedrollepotentiale med Star Quality, som er i stand til at udnytte egne resurser for at optimere en performance.

Teknisk er Sophies selftape enormt velfungerende. Framing, lys og baggrund fungerer optimalt og giver plads til at man kan se hendes spil fuldt ud.

Stikordsgiveren/ modspilleren er båndet, og det er en svær disciplin ikke at spille overfor nogen – som Sophie endda skal flirte med – men også denne del mestrer hun flot.

Sophie leverer et levende selftape, med en let og naturlig replik. Rollen som den flirtende kvinde der går i byen – måske – for at møde mænd rammer hun spot on. Hun er både ekstrem legende og direkte i sin flirt men indimellem stikker en charmerende generthed frem.

Vendepunktet rammer, og vi er ikke i tvivl om at der sker noget inde i hende – hun har en hemmelighed eller en agenda som vi ikke kender. Hun går fra ham, og efterlader os lige så forundrede som ham. Måske var hendes mål et andet end vi troede.

Det er ikke det sidste vi har set til hende, flotMed disse ord ønsker DASK-online et kæmpe tillykke til Sophie og håber af “Top of mind” vinder status vil bære frugt


Tak, for en storartet indsats til både deltagere og jury ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2020 Sidevisninger