Andet

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Historier fra virkeligheden/ Isabella drømmer ikke om det store lærred - Hun er der allerede!


Historier fra virkeligheden/ Isabella drømmer ikke om det store lærred - Hun er der allerede!

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Isabella drømmer ikke om det store lærred - Hun er der allerede!

Vi (DASK) inspireres og løftes af vores helte og heltinder herinde på DASK-online. Derfor skriver vi vores historier fra virkeligheden, fordi det er vores drivkraft når "Nogen" lykkes. Når nogen lykkes, ved vi også at der er mange, mange, mange det ikke lykkes for. Men det gør bare sejren det større, når det så lykkes.

Man er sin egen lykkes smed, som man sir...

Og Isabella Hansen fra Kolding (Ødis) er i sandhed et enestående funklende eksempel herpå. - Vi har skrevet flere historier i vores artikelserie herinde om netop Isabella, af den helt enkle årsag at hun har fundet opskriften... eller en del af den som fungere for hende.

Isabella gik ud af 9. klasse og gik herefter målrettet efter ambitionerne med skuespillet. Hun gik all in. Altså helt bogstaveligt. Ingen ungdomsuddannelse, men direkte skuespillervejen. - Med succes...

Alle vi vejleder herinde anbefaler vi klart en ungdomsuddannelse og det tænker jeg også alle/ mange forældre vil gøre. Men her skiller Isabella sig ud. Opbakningen hjemmefra er af en helt anden verden. På mange måder meget udansk. - Janteloven eksistere ikke på disse kanter i det jyske.

En ukuelig vilje, tro og målrettethed. Vi kender ikke til andre igennem vores mange år i branchen der kan fortælle denne historie. Mange vil det heller ikke lykkes for, men det er lykkes for Isabella.

Talent gør det ikke alene, der skal arbejdes hele vejen rundt. Hun og familien er måske skuespillerverdens svar på "Wozniacki", selvom man skal passe på med sådanne sammenligninger.

Isabella er for længst blevet optaget i skuespillerhåndbogen for hendes mange meritter gennem tiden og hvis du tjekker hendes IMDB vil du helt sikkert have stødt på hende flere gange.

Har Isabella så planer om at søge op på Scenekunstskolerne? - Nix. Hun går hendes egne veje. Hun er jo Isabella! - Om det så bliver en ambition på et tidspunkt med en ungdomsuddannelse og Scenekunstskoler skal man jo aldrig afvise, men nu er hun skuespiller.

Isabella er netop biograf aktuel som en af hovedrollerne i spillefilmen "Miss Viborg", hvor hun og filmen allerede nu har høstet priser og stor anerkendelse.

Vi spurgte Isabella om hun kunne knytte nogle ord til castingprocessen (Som er en historie i sig selv) optagelserne og tiden som kommer nu:

Castingprocessen var ekstremt spændende og sjov, da jeg jo havde castet på selvsamme rolle blot 3 år tidligere.

Denne gang blev der ca 5 castingsrunder, hvor det endte med at vi var 3 tilbage til Kate-rollen, og der havde vi en dag, hvor alle 3 Kates på skift castede med alle de Solvejer der var tilbage - virkelig en fed oplevelse, hvor man bare kunne få lov at føle, med en masse mennesker.

Optagelserne var jo under corona, mener faktisk vi var en af de første produktioner, der fik lov at gå igang, som gjorde at vi var et dejligt “lille” hold. Det var så hyggeligt, 4 uger i en lejlighed, kun os. Og så boede vi jo på samme hotel, så vi hyggede en masse efter optagelser også!

Marianne er en skøn instruktør, og jeg lærte virkelig meget af hende!

De her to uger op til premieren, er gået virkeligt stærkt! Vi har været en masse steder rundt i landet, til et hav af arrangementer og det har været så fedt (og nervepirrende!)!

At få lov til at se folks reaktioner, høre deres tanker bagefter og mærke at de kan relatere til noget eller nogen i filmen, har simpelhent været guld værd. Det er så vildt og SÅ mærkeligt, at lige om lidt, er det ovre..


... Men mon ikke det netop lige er startet?? - for alvor

Et er sikkert, det er ikke sidste gang du læser om Isabella... hverken herinde eller i virkeligheden (Google er din ven)

Tak Isabella, for at vi må være med på rejsen mod noget helt enestående ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3031 Sidevisninger