Audition: Ensemble-Audition/ Århus Teater (Lønnet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Ensemble-Audition/ Århus Teater (Lønnet)

Deadline inden d. 28. januar 2022

Ensemble-Audition/ Århus Teater (Lønnet)

Vores aktuelle arkiv vil også blive anvendt til rekruttering


Til en forestilling, som skal spille på Scala på Aarhus Teater fra 25. august – 28. september, søger vi 10 statister i alderen 18-65 år som har erfaring med at bevæge sig fx fra dans, behøver ikke være på et højt niveau, men et minimum af musikalitet forventes.

Der vil være prøver i perioden 30. maj – 17. juni og 1. – 24. august. Du skal have mulighed for at komme til prøve i hele denne periode, men vil ikke blive indkaldt til alle prøvedage – mest op mod premieren. Denne er 25. august og spilleperioden løber frem til og med 28. september.

Prøvetiderne er mellem 10.00 – 16.00 og 12.00 – 18.00 indtil den sidste uge før premiere, hvor der også vil være aftenprøver. Du skal have mulighed for at få fri fra arbejde til prøver. I spilleperioden spilles der mandag-fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 16.00.

Statistrollerne vil være aflønnet.

Vi afholder audition, hvor forestillingens instruktør Anja Behrens, scenograf Ida Grarup og dramaturg Tine Voss Ilum vil være til stede.

Det sker:

Mandag den 7. februar fra kl. 18.30

Tilmelding skal ske senest 28. januar (se din profil)

Vi forbeholder os ret til at udvælge deltager til audition blandt tilmeldingerne. Du vil få besked, om du er med, samt mødetidspunkt og sted senest lørdag den 5. februar

Forestillingens titel er endnu ikke offentliggjort.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1105 Sidevisninger