Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Historier fra virkeligheden/ Morten tog valget og gik All in


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Morten tog valget og gik All in

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Morten tog valget og gik All in

Nogle gange kan man tænke for meget over tingene, kender du det! Tænke så meget at tiden går, og man i teorien aldrig rigtigt får handlet på det. Men det er ikke tilfældet for Morten, han tog valget og smed alt og gik efter det... Så måtte det briste eller bære.

Men hvordan var det så lige det var...

Bedst fortalt af Morten selv:


For lidt over et år siden, tog jeg et valg. Et valg om at lytte mit hjerte, og for en gangs skyld, også følge det.

Det hele startede en kedelig sommer i 2020. Hvor jeg besluttede mig for, at prøve noget nyt. Så jeg tog på et par statistjobs. Så startede jeg i en improteater gruppe. Så begyndte jeg at søge undervisning og kurser i skuespil.
Det ene førte til det næste, og min passion for skuespil blev hurtig født - og den har kun vokset sig større, for hvert sekund der er gået siden.

Jeg besluttede derfor, at gå all-in og arbejde i døgndrift. Jeg forlod mit bachelor studie, og søgte flere udfordringer på min nye skuespiller-rejse.

Hver gang jeg gik ind til noget nyt, gjorde jeg det uden vilde forventninger. Hverken til mig selv eller andre. Jeg var egentlig bare altid åben og nysgerrig. Det mindset har gjort, at jeg aldrig har haft en oplevelse, uden en positiv slutning.
Med det sagt, så har min rejse ikke ligefrem kun været en dans på roser, men - “Hvor intet vover, intet vinder” - og uanset hvad, er der altid en værdifuld lektie at lære i sidste ende.

Jeg har brugt det sidste år på, at udforske mig selv og historiefortælling i mange formater.
For at nævne nogle få...

Jeg har brugt utrolig meget tid på improteater. Her har jeg altid været ivrig for, at komme ud på gulv. Ikke nødvendigvis fordi jeg følte mig klar til det, men netop fordi, at jeg ville udfordre mig selv og min komfortzone - I dag hviler jeg meget mere i mig selv på gulv, men også på filmset, teaterscener og i mit privatliv.

Jeg har haft hovedroller i et par film projekter. Den ene er en kortfilm, som er i post-produktionen lige nu, og den glæder jeg mig helt vildt til at se!

Jeg har også medvirket i en revy og kabaret forestilling, som igen tog mig langt ud af min komfortzone. Endda ned i et korset og danse burlesque! Det var grænseoverskridende - men også en kæmpe befrielse, at jeg turde gøre det, og at jeg gjorde det (dog ikke en ligeså stor befrielse, som da mit korset blev løsnet igen, men alligevel…).

Udover det, så har jeg også prøvet evner med Stand-Up på open mics, optrådt live med min egen musik, skrevet digte, manuskripter m.m.

Nu - kun et år efter - Har jeg udviklet mig enormt meget personligt. Fået en masse erfaringer. Mødt en masse nye mennesker. Nogle af dem er blevet så tætte, at jeg aldrig har kunne drømme mig til noget lignende!
Min skuespiller-rejse forsætter nu, med nye kortfilms- og teaterproduktioner rundt om hjørnet, i samarbejde med mit skønne nye netværk.

Alt sammen fordi, at jeg tog valget om, “bare at gøre det”.

Til det kan jeg kun sige. “Med et positivt sind, skal man nok få medvind”

- Morten BachSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2134 Sidevisninger