Audition: Audition/ Askepop - Thorning Friluftsspil


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Audition/ Askepop - Thorning Friluftsspil

Deadline inden d. 29. oktober 2021

Audition/ Askepop - Thorning Friluftsspil

Thorning Friluftsspil inviterer amatør skuespillere, statister, sangere og dansere til audition på næste sommers friluftsspil Askepop.

Første audition finder sted lørdag d. 30. og søndag d. 31. oktober 2021. Eventuel anden audition lørdag den 6. og søndag den 7. november 2021.

Askepop opføres på Thorning Friluftsspils friluftsscene i Thorning (mellem Viborg og Silkeborg) i perioden 4. – 12. juni 2022. Prøveforløbet starter ultimo februar og frem til premieren. Vi har mellem 2-4000 tilskuere på alle syv forestillinger.

Praktisk information:

Du skal gerne være fyldt 16 år.

Når du har tilmeldt dig til audition, modtager du en bekræftelse med dag og tidspunkt for din audition.

Sangprøve foregår ved at du alene synger en sang, som du har forberedt hjemmefra – for den kreative ledelse. Du har mulighed for at øve dig lige før du skal ind.

Replikker foregår ved at du siger de replikker, som du har forberedt hjemmefra – for den kreative ledelse. Vi har en hjælper, som siger dine mod-replikker.

Danseprøve foregår i mindre hold, hvor du er inde og danse sammen med andre deltagere. Du skal ikke forberede noget selv.

Ønsker du kun at gå til audition i en af disse - sang, replikker eller dans, så sig det straks, når du bliver indskrevet.


Ved modtagelsen får du udleveret et skema, som du skal medbringe til de forskellige auditions. Fotograferne tager et foto af dig, som hæftes på skemaet. Kostumefolkene tager mål af dig, og det noteres på skemaet, som bruges ved fordelingen af rollerne.

Efter sidste audition beslutter instruktørteamet rollefordelingen, og alle der har gået til audition modtager besked via mail. Forhåbentligt inden nytår.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


647 Sidevisninger