Kursus og uddannelse

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Oversigt over 400 Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Optagelsesprøverne til skuespillerskolern


dask nyhed

Oversigt over 400 Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Optagelsesprøverne til skuespillerskolern

Deadline inden d. 1. januar 2025

Oversigt over 400 Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Optagelsesprøverne til skuespillerskolerne)

Liste med næsten 500 undervisere/ mentorer som du kan gøre brug af i forbindelse med optagelsesprøverne til skuespillerskolen i 2023 eller til privatundervisning generelt

(Listen er under løbende opdatering, som du kan tilgå fra din skuespiller- eller agentprofil)


Ønsker du, at blive en dygtig skuespiller, sanger eller danser, skal du dygtiggøre dig hele tiden. Du skal altid søge råd og vejledning ved de bedste. I denne sammenhæng er de bedste, de, som selv har taget en uddannelse indenfor deres fag!

Info
At søge op på skuespillerskolerne er ingen sag, at komme ind er en anden. Forberedelse, indstilling, den rette tekst og vejledning er alfa omega!!

Vores vejledning er, at du skal finde en professionel vejleder ellers kommer du slet og ret ikke ind og du spilder din og alle andres tid.

Vi har siden 2002 løbende etableret samarbejde med næsten 500 skuespillere, sangere og dansere fra Dansk Skuespillerforbund, som gerne laver privatundervisning med kommende aspiranter. På denne vis sikre vi dig undervisning på højeste niveau.

Listen ved din profil, er her med over 400 skuespillere/ sangere/ dansere, som ønsker at undervise aspiranter, der søger op på skuespillerskolerne i foråret 2023, eller til privatundervisning generelt.

Ved din skuespillerprofil finder du listen med navne og hvor i landet de enkelte tilbyder undervisning. Du skal bemærke, at undervisningen ikke er gratis, men at du selv forhandler pris/ løn med den skuespiller/ sanger eller danser du ønsker skal hjælpe dig.

Vi ønsker dig pøj pøj med optagelsesprøverneSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


4139 Sidevisninger