Andet: Facebook/ Instagram - konkurrence (Vind valgfri profiltype)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Facebook/ Instagram - konkurrence (Vind valgfri profiltype)

Deadline inden d. 1. august 2021

Facebook/ Instagram - konkurrence (Vind valgfri profiltype)


Vi deler mange opslag i vores facebookgrupper/ sider og på Instagram, så vores brugere kan få hurtige notifikationer når der sker nyt på DASK-online. Både i forhold til jobopslag/ kurser og I vores "viden om" herfra siden eller vores brugeres oplevelser.

Hele vores koncept er jo også bygget op på det grundlag at vores brugere engagere sig og forholder sig aktive.

Derfor denne konkurrence.


Sådan foregår konkurrencen!

- Besøg vores facebookgruppe KLIK HER

- Besøg vores Instagram KLIK HER


Så simpelt deltager du i vores konkurrence ;-)

- Inviter/ Like/ del og kommenter evt. på en eller flere af vores opslag i juli 2021, hvis du føler det vedkommende for dig at gøre, med positiv energi naturligvis.

Omtal evt. vores opslag med #daskcasting eller #daskstatister på instagram, så kan vi lettere følge med ;-)

Opslagene finder du i vores grupper/ sider, men du kan også finde dem her på hjemmesiden og dele/ skrive/ omtale dem du finder interessante ved at linke til dem ;-)


Præmie
Den profil som er i vores "Top of mind" og som har gjort sig positivt bemærket på vores facebookgruppe og sider og instagram vinder vores konkurrence.

10. august når filmbranchen virkelig kommer til at få fart på igen, trækker vi en vinder af en valgfri profiltype. Præmien er ikke personlig, det vil sige ønsker du ikke selv at tage imod den kan du give den til 3. part.

Har du eksempelvis en gratis profil kan du vælge en statistprofil eller en skuespillerprofil. Har du en statistprofil kan du vælge en skuespillerprofil og har du en skuespillerprofil kan du vælge en Agentprofil... Har du en Agentprofil i forvejen modtager du en Agentprofil for 2022 ;-)

Din skuespillerprofil/ statistprofil udløber kun hvis du er inaktiv i 3 måneder og skal aldrig fornys, mens en Agentprofil dog udløber ved årsskiftet, men skal kun fornys hvis du selv har ønske om det.

Vi håber, at konkurrencen gør at du fremadrettet bliver hurtigere informeret når der sker nyt på DASK-online ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


923 Sidevisninger