Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Laura Bilgrau Eskild-Jensen fra Brabrand vinder Top of Mind 2021


Laura Bilgrau Eskild-Jensen fra Brabrand vinder Top of Mind 2021

Deadline inden d. 1. januar 2026

Laura Bilgrau Eskild-Jensen fra Brabrand vinder selftapekonkurrencen "Top of Mind" 2021

I et skarpt felt med en svært teknisk selftapeopgave vinder blot 17 årige Laura Bilgrau Eskild-Jensen fra Brabrand (Århus) ret sikkert årets udgave af "Top of mind", med hele 4 førstepladser og 2 andenpladser blandt vores 7 voterende finale jurymedlemmer.

Blandt 73 indsendte selftapes via først en træningsrunde og efterfølgende en vurderingsrunde, kom Laura sikkert i top 10, og dermed i vores finalerunde.

En top 10 der skulle vurderes af fagjuryen bestående af: Casteriet, Another Casting Company og United casting, Anne Ellemann (Skuespilleragent ved Teamplayers) Martin Strange Hansen (Oscarvinder) Emma Balcazar (Skuespillercoach) og Jørn Faurschou (Emmyvinder) som nu (1/7-2021) netop har kåret Laura Bilgrau Eskild-Jensen som den samlede vinder af den anden udgave af “Top og mind”Fagjuryen begrunder:
Laura Bilgrau Eskild-Jensen gør alt det rigtige trods et relativt kvalitetsmæssigt dårligt selftape. Lauras præstation og udstråling overdøver den tekniske ubalance i selftapet som overtager scenen med en stor selvsikkerhed og naturlighed.

Laura spiller fuldstændig i øjenhøjde og 1:1 med sin egen generation, hvor hun gør replikkerne til sine egne med små realistiske variationer af teksten. Det falder naturligt ind, og hun spiller scenen overbevisende og troværdigt. Man tror på hendes karakter, hele vejen.

God pausering og skøn mimik, afbalanceret og underspillet i en framing der nemt kan blive overspillet.

Hun har en god blikretning, hvor hun etablerer rummet – veninden, bilen og det udefrakommende, i et svært selftape med mange fokuspunkter

Et talent at holde øje med og huske på når rollen kommerVi fra DASK-online ønsker Laura et kæmpe tillykke og håber denne “Top of mind” status kan bringe noget med sig på sigt ;-) (Laura har allerede fået den første henvendelse)

I samme åndedræt vil vi også gerne takke vores mange ihærdige medlemmer som valgte at deltage hele vejen, og som også vil være "Top of mind", resten af året hvor vores juryer vil have adgang til de indsendte selftapes.

Der er kun “en der lander rollen”, som man sir… men håber alle deltagere har lært noget i processen og er klar på det næste selftape. I er i hvert fald klart bedre rustet!

Hvis I ønsker, kan I til hver en tid dele jeres selftapes ved jeres profiler eller på sociale medier, hjemmesider eller andet... eller måske ved lejlighed lave en ny og endnu bedre version af både første og anden opgave.

Hos DASK, er I alle “Top of mind”

Tak for at deltage og god sommer og tillykke igen til Laura ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3321 Sidevisninger