Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Nostalgi: Historien om Nynne, en af branchens solstrålehistorier


dask nyhed

Nostalgi: Historien om Nynne, en af branchens solstrålehistorier

Deadline inden d. 1. januar 2025

Nostalgi: Historien om Nynne, en af branchens solstrålehistorier

25 år er gået (2024) og vi har masser af solstrålehistorier, nogle husker man bare bedre end andre. Husker du historien om Nynne, der blev Tv-stjerne i Tyskland?

Denne episode er også beskrevet i vores castingbog "Casting og auditions for skuespillere og statister".


Vi bringer her et uddrag fra Stofamagasinet fra samme bog:


Det var via DASK, at en dansk pige i år oplevede en af branchens solstrålehistorier.

Det tyske tv-selskab ZDF skulle bruge en dansk pige i 11 afsnit af serien ”Der Landartz” - Landlægen. Hun skulle være ca. 18 år, ikke for høj, med langt hår - og kunne tale tysk.

Samme dag ringede den 18-årige 2. G´er Nynne Bugat fra Kokkedal på Sjælland. Hun havde lige meldt sig i DASK og ville høre, om det fremsendte materiale var ok.

Hun opfyldte alle ZDF´s krav, og Tommy Duus bad hende oversætte sit materiale og sende det til Tyskland.

”Jeg regnede ikke med, at det ville føre til noget. Men så blev jeg kaldt til casting i Tyskland - og blot 2 dage efter prøverne kom der brev om, at jeg havde fået rollen. Det var bare for vildt”, fortæller Nynne Bugat.

I perioden maj - august har Nynne Bugat taget turen fra Kokkedal til Tyskland utallige gange for at deltage i optagelsen af 11 afsnit af tv-serien. Hun spiller en dansk au pair, der passer børn, skaber intriger og laver rav i den.

Og eventyret fortsætter. For Nynne Bugat har lige fået besked om, at folkene bag ”Der Landartz” ikke blot ønsker at have hende med i en ny serie afsnit. De har også besluttet at skrive hendes rolle væsentlig større!

Nynne Bugat understreger, at hun ikke får et honorar som en ”voksen” skuespiller kunne leve af, ”men for mig - som 18-årig gymnasieelev
- er det godt betalt”, siger hun.

Nynne Bugat har spillet skuespil, siden hun som 9-årig blev medlem af teatergruppen Mastodonterne i Fredensborg. Hun spiller saxofon og synger i flere bands. Og har taget 10. klasse på Vostrup Efterskole, som er en efterskole for unge med musik- og teaterinteresse.

”Og så har jeg deltaget i alle de castings og auditions, jeg har haft mulighed for. For selv om man ikke får rollen, får man vist sit ansigt - og over tid er der måske en chance for, at instruktører og castere husker én,” siger Nynne Bugat, som foruden rollen i Tyskland har været statisk i en film på DR og medvirket i en tv-reklame for De
Gule Sider.

Fremtidsplanen er en uddannelse som skuespiller.
”Rollen i ”Der Landartz” har i hvert fald bekræftet, at skuespillerfaget er noget for mig. Men det har også forandret mine drømme.

Tidligere var målet teater og musicals. Men TV er jo totalt spændende,”siger Nynne Bugat.

Siden artiklen blev skrevet, medvirkede Nynne som fast gennemgående karakter i TV-serien fra 2002 - 2008 og en blevet en kendt figur i Tyskland.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2274 Sidevisninger