Kursus og uddannelse: Aftenkursus i CastSelvpræsentationer (Direkte tilmelding)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Aftenkursus i CastSelvpræsentationer (Direkte tilmelding)

Deadline inden d. 2. oktober 2020

Aftenkursus i CastSelvpræsentationer

Vi har hen over sommeren opdateret vores CastSelvsystem, som du muligvis allerede har bemærket. Vi testede vores nye Castselvsystem via selftapekonkurrencen “Top of mind”, hvor vi også inkluderede Zoom som en del af vores evaluering.

Med vores nye Castselvsystem og Zoom giver det os helt nye muligheder for at undervise dig online herfra DASK-online.

Vi har siden 2008 undervist online (mail/ youtube) via vores online filmskuespillerskole og har masser af erfaring med at undervise og vejlede i præsentationer og selftapes.

Ved at kombinere vores koncept fra vores online filmskuespillerskole, med vores nye CastSelvsystem og Zoom kan vi give dig en skarp undervisning med flere lag end tidligere, hurtigere og strammere og bevare vores fleksibilitet og gøre det langt, langt billigere for dig, med et større udbytte.

Hvorfor præsentationsvideoer?
Videopræsentationen går altid forud for et selftape eller invitation til en direkte fysisk/ lukket casting. Præsentationen giver os det vigtige førstehåndsindtryk og fortæller os om din type, dit sind og din ambition. Ja, man kan se meget på bare 30 sek - 1. minut.

Men mange ting kan gå galt. Du skal sende de rigtige signaler og din præsentation skal være skarp. Det er ikke ligegyldigt hvad du siger, hvordan du siger det og i hvilken rækkefølge. Der er ikke en opskrift, da alle opgaver er forskellige, men der er noget der er bedre at gøre end andet. Det er din præsentation, der sammen med din profil afgøre om du skal til videre casting eller ej.


Kursets format
Mandag den 2. november klokken 16.00 stilles første præsentationsopgave. Den skal du indsende via vores CastSelvsystem inden klokken 18.00

Når du har indsendt din første præsentationsopgave, får du adgang til at se hvordan dine medkursister har løst den første opgave. Samtidig stilles du en ny opgave i forlængelse af den første.

Den 2. opgave skal være indsendt senest klokken 20.00 på samme vis som den første, som dine medkursister atter kan se.

Klokken 21.00 inviteres alle kursister til en face-2-face evaluering af formatet via Zoom, med alle de spørgsmål du måtte have efter at have været processen igennem 2 gange, samt set andres løsning.

Når aftenen er omme er du klar til at lave præsentationsvideoer og få callbacks i langt højere grad end tidligere. Alt du skal gøre er at starte med at investere din tid denne aften ;-)

Kurset er kun for vores Skuespillerprofiler og vores Agentprofiler samt DNA studerende som har adgang til vores CastSelvsystem.

Gratis profiler og Statistprofiler kan derfor ikke deltage.

Prisen for kurset er 299 kr. for Skuespillerprofiler
Prisen for kurset er 199 kr. for Agentprofiler
Prisen for kurset er 0 kr. for vores DNA StuderendeSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


379 Sidevisninger