Casting: Indlæsning af lydbøger/ Speak - Lønnet


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Indlæsning af lydbøger/ Speak - Lønnet

Deadline inden d. 1. januar 2022

Indlæsning af lydbøger/ Speak - Lønnet

Der er et stort voksende marked for gode stemmer til speak og indlæsning af lydbøger.

Som en del af vores vision på DASK-online ønsker vi at fremme flere platforme for indtægt for vores skuespillere, så vi ikke kun formidler til scenen og filmen. Af samme årsag tog vi initiativ til at oprette dette arkiv i 2018.

Vi får oftere og oftere henvendelser omkring stemmeopgaver som speak, oplæsning, lydbøger, voiceover, radiospil, hørespil ect. Vi anvender i denne forbillede dette arkiv, da vi eller ikke kender til vores skuespilleres stemmer i disse situationer. (Din oplæserstemme, er ikke nødvendigvis den samme som den vi ellers høre)

Indtaling af speak og indlæsning af lydbøger er to forskellige ting og kan ikke sidestilles med dubbing (Læs evt. omkring dubbing under vores kurser)

Indlæsning af lydbøger eksempelvis fordre nogle andre færdigheder. Du skal have en god, behagelig stemme som man vil kunne hold ud at høre på over længere tid. Hvis du selv har prøvet lydbogsformatet, ved du hvad vi snakker om.

Der bliver produceret mange lydbøger og indtalt rigtig mange speaks og voiceovers, og som med skuespillere er der hele tiden brug for nye og dygtige stemmer i mængden. Hver stemme sin stil.

Indlæsning generelt er timelønnet og foregår enten i studie eller i hjemmet hvis du har det rette udstyr.

Speakerbureauer og Lydbogsproducenter vil få FRI adgang til vores arkiv, hvis der efterspørges stemmer (Ikke dubbing) og du vil blive direkte kontaktet såfremt din stemme matcher behovet. Der er absolut ingen garanti for noget job, men vi fremviser gerne dig og din stemme når vi får lyttere forbi ;-)

Du kan kun komme i betragtning til vores arkiv her hvis du har en Skuespiller- eller Agentprofil, da vi anvender vores nye CastSelvsystem 2.0 til formålet

Ved din profil har vi en lille ide til hvordan du kan tage dette koncept med dig videre ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


11418 Sidevisninger