Casting: Novelleoplæsning på DASK-online (NYT Koncept)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Novelleoplæsning på DASK-online (NYT Koncept)

Deadline inden d. 1. januar 2022

Novelleoplæsning på DASK-online (Koncept)

Tilbage i 2012 præsenterede vi et koncept, som skulle give vores skuespillere et andet vindue for at synliggøre sig, ved brugen af deres stemme og deres ansigt.

Videooplæsning i form af noveller fra lovende forfattere...

Vi fik mange Noveller tilsendt, men vores skuespillere udviste ikke samme begejstring og var usikre på formen, som var oplæsning over youtube. Nu er der gået 8 år og vi har siden haft stor succes med vores CastSelvkoncept og vores Stemmearkiv, så nu er vi ret sikre på at formen kan få vinger.

Vores koncept med novelleoplæsning har flere ben end det vi præsentere her. Nu skal vi have formen til at fungere, så tager vi næste skridt derefter ;-)


Konceptet:

Vores mange brugere her på siden har mange talenter, og vi har mange der selv skriver noveller til skuffen. Vi vil gerne have at novellerne kommer op ad skuffen og ind på DASK-online. Både som tekst, men også som videooplæsninger.

Din novelle (Hvis den vælges ud) bliver synlig her på siden og alle vores skuespillere opfordres til at læse den op via vores CastSelvsystem

Du som forfatter får adgang til videooplæsningerne og bestemmer hvilke videooplæsninger vi skal linke til ved din novelle på siden. På denne vis bliver din novelle synliggjort med tekst, stemme og ansigt.

Derfor:
Har du en kort novelle, men et spændende dramatisk indhold (tema) så send os den over mailen inden 1. marts. (Som word fil)

Omkring 1. marts præsentere vi den første novelle til oplæsning blandt vores tusinder af potentielle oplæsere ;-)

Vil du have SMS når vi præsentere den første novelle, så tilmeld dig opslaget ved din profil ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2625 Sidevisninger