Viden om: Søger du en skuespilleragent? (Sådan gør du!)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Søger du en skuespilleragent? (Sådan gør du!)

Deadline inden d. 1. januar 2022

Søger du en skuespilleragent? (Sådan gør du!)

Lad mig starte med at fortælle, at en sådan (Skuespilleragent) for dig, findes ikke i DK.

Der findes skuespilleragenturer, men disse er for etablerede skuespillere. Skuespillere der har skabt sig et navn og som du ser i bærende roller i film og tv og på scenen. Langt de fleste har også en anerkendt skuespilleruddannelse bag sig.

Der findes ikke nogen Agenturer som repræsentere segmentet under og som er dem der er repræsenteret herinde. De få, der har "shooting stars", har ofte bevist sig i en anden sammenhæng ved først at lande de store roller for derefter at blive skrevet op. Det går ikke den anden vej.

Hele Agenttanken mudres sammen fordi Agenter findes i de store markeder som USA, England og Tyskland eksempelvis. men det er en helt anden kultur og et helt andet marked de findes i.

...Men ikke herhjemme. Danmark er for lille et land og der produceres simpelthen for lidt. Mange af de agenturer herhjemme som repræsentere etablerede navne har også netop det udenlandske marked for øje, da det ikke kræver den store repræsentation herhjemme.

Man skal helt grundlæggende forstå at et Agentur jo er en forretning som så meget andet. Hvis agenturet skal kunne tjene penge på dig, skal du ud at arbejde, da agenturet hovedsageligt tjener penge med udgangspunkt i et cut af din løn.

Et agentur repræsentere ikke i hundredvis, men kun ganske få. Din evt. agent skal kende dig helt igennem, ellers kan denne ikke finde de rette jobs til dig. Har du skabt dig et navn, eller bevist hvad du kan er du jo selvsagt et stykke længere oppe ad stigen.

Det tætteste du kan komme på en skuespilleragent, er faktisk os (DASK). Vi har udviklet et koncept som tilpasser sig det danske marked med den type skuespillere vi repræsentere... dig!

Læs mere herSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1239 Sidevisninger