Viden om: Filmskaber - fejlen du ikke må lave!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Filmskaber - fejlen du ikke må lave!

Deadline inden d. 1. januar 2022

Filmskaber - fejlen du ikke må lave!

Du står og skal finde Castet til din kommende filmproduktion og midlerne er små eller ikke eksisterende. Tiden er knap fordi du har andet at tænke på end castet alene. I er et lille produktionshold med mange funktioner, men ambitionerne er høje.

Du laver opslag, fordi det må være det hurtigste. Så kan skuespillerne ansøge, hvis det passer ind i deres kalender. Det vil være det hurtigste og letteste... tror du, men du tager fejl.

Igennem 20 år har vi set filmskabere lave denne fejl igen og igen. Men hvorfor er det en fejl?

Man kan godt finde skuespillere via opslag, og ganske sikkert også gode skuespillere og de rigtige til rollen. Men du tager fejl hvis du tænker at det er der hurtigste og smarteste. Den skriftlige kommunikation mangler et grundlæggende element. Kemi og loyalitet.

Når jeres budget er som det er og I skal låne folks tid, er tillid og kemi altafgørende. Det får du ikke via mails eller tjats, men via samtale eller fysisk møde.

En anden del af fejlen er at du vil modtage masser af henvendelser fra folk som er forkerte til rollen. Dem skal du bruge tid på. Tid du ikke har.

Den hurtigste, simpleste men også den rigtige vej er at ringe de skuespiller op du synes matcher rollerne. Din henvendelse skaber tillid og du kan pitche og dermed sælge dit projekt. Jeres samtale vil underbrygge jeres kemi eller manglende kemi.

Laver du opslag vil du skulle forholde dig til 100, hvis du vælger vil du skulle forholde dig til 10.

Derfor: Når du søger skuespillere til dit projekt, ring til os... så matcher vi dig op med de helt rigtige skuespillere fra start. Vi kender nemlig vores brugere som har været hos os i årevis.

Start din casting smart ;-)

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


512 Sidevisninger