Statist: Den første danskproducerede HBO-serie Kamikaze søger nu statister! (Lineup)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Den første danskproducerede HBO-serie Kamikaze søger nu statister! (Lineup)

Deadline inden d. 1. juni 2020

Den første danskproducerede HBO-serie ”Kamikaze” søger nu statister!

UDSAT PÅ UBESTEMT TID!!!

Dramaserien “Kamikaze” er den første danske originalproduktion fra HBO Europe, og bliver produceret af Profile Pictures.

”Vi styrter. Elsker dig. Gør som du vil. Far.”

Når døden bliver konkret, tvinges vi til at finde meningen med livet. Og uanset, hvor meningsløst livet føles, kan vi rejse os.

Kort tid efter sin 18-års fødselsdag modtager Julie en SMS fra sin far. Sekunder senere bliver hendes forældre og bror dræbt i et flystyrt i Uganda. Hun er efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge.

“Kamikaze” er en stærk og underfundigt humoristisk ny dramaserie fra HBO Europe, baseret på Erlend Loes roman, Muleum. Kernen i fortællingen er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter, Julie, og hendes eksistentielle kamp tilbage til livet efter at have mistet alt.

“Kamikaze” er en dramaserie på 8 afsnit, som får premiere i alle lande, der hører under HBO Europe.

Til serien søger vi både mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser til både små og store statistroller.

Vi filmer i forskellige intervaller fra midt januar året ud?. Derfor er der mulighed for at blive kontaktet angående medvirken i serien, i hele denne periode.

Alle statister i serien aflønnes med B-honorarer. Der gives 250,- kr. for medvirken i under 4 timer, og 500,- kr. for medvirken i over 4 timer. Derudover sørger vi for forplejning under optagelserne.

Bemærk: Når der udbetales B-honorar, kan du trække eventuelle kørselsudgifter fra over skatten under befordring. Dette forhold skal du selv oplyse på din selvangivelse.

Optagelserne kommer udelukkende til at foregå i Storkøbenhavn på Sjælland.

Så synes du, det er spændende at være foran kameraet? Og kunne du tænke dig at komme med bag kulissen, og være med, når ”Kamikaze” ruller over skærmen?

Så skal du tilmelde dig dette opslag!

(OBS! Dette opslag kommer til at fungere som et arkiv/lineup, som statistkoordinatoren kan udvælge statister fra. Nærmere info gives ved personlig kontakt pr. telefon.)

Statistkoordinatoren på “Kamikaze” er Oscar Skarbye.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


11375 Sidevisninger