Viden om: Vidste du: Vi har de dygtigste skuespillere på DASK-online!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Vidste du: Vi har de dygtigste skuespillere på DASK-online!

Deadline inden d. 1. januar 2022

Vidste du: Vi har de dygtigste skuespillere på DASK-online!

Det kan lyde en kende arrogant at skrive det sådan... Sådan kan det lyde, det ved vi godt. Men det ændre ikke ved at der er sandhed i det.

Hvorledes kan vi så vide at "vores skuespillere" er de dygtigste, når man ikke kan måle det og stille det op som sådan?

Jo, vores tidligere koncept med "Livslange medlemskaber" og vores nye (2019) med at vores skuespillerprofiler skal forholde sig aktive for at beholde deres profilstatus gør, at vores skuespillerprofiler hele tiden er opdateret og motiveres.

Vores grundstamme af skuespillere har været hos os i årevis og de er med tiden blevet dygtigere og dygtigere. I vores koncept beholder vi kun de dygtigste og mest motiverede... også har vi skabt vores egen uddannelse (DNA) som klæder vores skuespillere på før, under og efter skuespillerarbejdet, som gør dem bedre rustet til næste gang...

Men er det nogen garanti? Nej,

Se dig omkring i kortfilm, spillefilm, Tv-serier, Julekalendre mv. Det er "vores" der er med... - Og det er kun de dygtigste der lander rollerne - "vores" ;-)

Kig med i vores skuespillerdatabase her fra siden i menuen næste gang du skal finde skuespillere... eller du kan starte med at lede nu ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1384 Sidevisninger