Viden om: 22 år med Dansk Skuespiller Katalog


dask nyhed
dette opslag på Facebook

22 år med Dansk Skuespiller Katalog

Deadline inden d. 1. januar 2022

22 år med Dansk Skuespiller Katalog

Siden 1999 har Dansk Skuespiller Katalog været en realitet og siden 2001 som de første på verdensplan være online med formidling af skuespillere via vores database (Og nye statistdatabase/ fra 1/6 2020) (Se billedet af hjemmesiden, som den så ud)

Vi har ikke stået stille, men udviklet os med tiden og vil fremadrettet stadig gøre det. Vi har også planer for fremtiden ;-)

Det startede med formidling af skuespillere og skuespillerjobs, sidenhen koblede vi os på castingdelen og castingproceserne, dernæst statistformidlingen og koordineringen og da undervisningen/ kursusformidlingen og dygtiggørelse af vores brugere.

Tiderne har ændret sig og formidlingen fylder mindre og mindre. Castingprocessen har ændret sig til overvejende at være online via vores CastSelvsystem, og statistkoordineringen tager vi oftere og oftere, ikke mindst i 2019 og 2020.

Dygtiggørelsen af vores brugere, har de seneste år haft en voksende gren. Vores DNA uddannelse har været en succes og fortsætter naturligvis også sin udvikling. Intet må stagnere.

Vi er stolte af at være det eneste site som har alle ben. Castingen/ Statistkoordineringen og uddannelsesperspektivet.

Glæd dig til de kommende år... ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1337 Sidevisninger