Viden om: Vi runder 35.000 profiler på DASK-online


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Vi runder 35.000 profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2022

Vi runder 35.000 profiler på DASK-online (04/12/2019)

Om ca. en uge runder vi 35.000 profiler på DASK-online. Det er mange, faktisk alt for mange... Så mange at vi kommer til at slette de inaktive, for dem har vi mange af. I vores verden er man inaktiv, hvis man ikke har været logger ind i 2 år. Fra årsskiftet sletter vi systematisk bagfra og forventer igennem 2020 at slette 10.000 profiler.

Vi bruger meget tid på at forsøge at aktivere de passive profiler, som oftest bliver irriteret når vi henvender os. Langt de fleste af den årsag at vi ikke giver dem jobs. Men jobbet kommer aldrig hvis man er passiv!

Det giver os et kæmpe paradoks, fordi vi kan langtfra finde jobs til alle. Havde vi alle jobs i hele DK, ville vi ikke en gang komme tæt på. Rollefordeling er jo heller ikke demokratisk, heldigvis.

2019 har faktisk været et godt år, både på castdelen men også på statistdelen. Vi har ikke talt op endnu, men vi skønner at 2019 vil overgå vores rekordår for 2017.

Vi skønner at vi har sendt omkring 8000 mennesker på opgaver i 2019. Klart flest på Sjælland og klart færrest børn. Det billede ændres der næppe på i årene frem, da filmproduktion generelt har rod omkring København og da langt de fleste roller tildeles vokse... ja, selv i børnefilm er der flest voksenroller, både cast og statister.

Det er bare nogle af grundende til at rollerne aldrig vil blive ligeligt fordelt.

Skal du have del i de roller der er og de som kommer, skal du være aktiv. Af samme årsag ændrede vi koncept for vores betalende brugere ved årsskiftet. "En betaling, og din profilstatus fortsætter i det uendelige... såfremt du er aktiv og logger ind MINDST en gang hver 3. måned".

Over de næste år, håber vi at skulle bruge langt mindre tid på at aktivere vores brugere... og vi kan se at vores tiltag i den grad allerede virker ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1382 Sidevisninger