Andet: Vanvittig uge for Daniel Mierzwinski/ Historier fra virkeligheden


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Vanvittig uge for Daniel Mierzwinski/ Historier fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2022

Vanvittig uge for Daniel Mierzwinski/ Historier fra virkeligheden

Daniel sidder og gør status over en vanvittig uge. En og samme dag bookede han rollen som ung advokat i Dramaserien "Når støvet har lagt sig", direkte via CastSelv fra DASK-online, en webserie og en reklame. I løbet af ugen har han premiere på en kortfilm, optræder på Impro Comedy teateret og medvirker i en sitcom.

Men som så mange andre skuespillere på DASK-online har tvivlen naget. Daniel sad i ugerne forinden og tvivlede på egne evner og syntes ikke han rykkede sig. Med mange bolde i luften og ansøgninger ude, er det bare at vente på om noget giver pote. Ventetid, afslag... ingen afslag. Var han god nok, var det indsatsen værd?

Men det er altid indsatsen værd!

Og så nu ugen hvor rollerne kommer på stribe. Når man er i himlen, glemmer man tiden forinden. Anerkendelsen er lønnen og motivationen til de næste roller og til at bevise at det har været indsatsen værd. Det hårde slid og de mange tanker, hvor man føler man har stået stille på karrierestigen, forløses og man mærker at man træder et skridt op. Himlen.

Hvis du har det som Daniel, er det helt naturligt. Sådan er livet som skuespiller. Jobbet kommer ikke nødvendigvis fordi du synes du er rigtig til rollen og den næsten er skrevet til dig, eller fordi du lige har tid eller det passer ind. Fordi du har gjort alt hvad du kunne og gjort dig umage.

Men fordi du bliver ved. Er ihærdig og målrettet. Mister du modet og giver op, først der har du tabt, ikke før. Der kommer en tid til dig, som tilfældet her med Daniel. Så er næste fase at kunne lære at ride på bølgen. For job avler job.

"Det er lettere at komme i arbejde, når man er i arbejde"... Det er i særdeleshed tilfældet som skuespiller. Vi på den anden side kan mærke om man er i gang og den energi er smittende og inspirerende.

Næste gang når hullet kommer. Tomheden. Tvivlen. For den kommer igen. Er man mere motiveret, fordi man kender til hvilken indsats der skal til for at komme op på bølgen igen. At vente på at den kommer af sig selv, er fejlen du ikke må lave.

Hvis du vil se Daniels arbejde, så snart det kommer ud, kan du følge ham på Instagram: https://instagram.com/dnlmzw

Vi ønsker Daniel tillykke med bølgen og vil følge med og se om der snart følger en ny ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1572 Sidevisninger