Andet: Pelle - statisten der blev forfremmet til skuespiller/ Historier fra virkeligheden


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Pelle - statisten der blev forfremmet til skuespiller/ Historier fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2022

Pelle - statisten der blev forfremmet til skuespiller/ Historier fra virkeligheden

Pelle Zingel fra Sønderjylland har i mange år haft en drøm om at blive skuespillere - Denne drøm har med tiden drejet sig mod at blive en ambition

Pelle er i den grad selvproducerende og laver egne kortfilm og reklamefilm og deltager naturligvis også i vores CastSelv DM. Pelle er også meget aktiv på DASK-online og er ofte ude som statist når der er bud efter ham.

Og bud det var der også efter Pelle da Wasabi film søgte statister via DASK-online til en low-budget TV-serie som lige nu (maj 2019) har optagelser i Horsens.

Dagen skulle vise sig at blive meget bedre end hvad Pelle havde drøm om. Pelle blev pillet ud af mængden og spurgt om han kunne tænke sig noget andet, noget mere...

Pelle har jo ambitioner... så naturligvis!

Scenen blev sat og Pelle fik replikker uddelt og stod nu og skulle spille direkte overfor seriens skuespillere. Men Pelle var klar. Mange års erfaring som statist, castings og egen produktioner gjorde at han bare leverede varen.

Statistkontrakten blev naturligvis revet i stykker og skiftet ud med en skuespillerkontrakt. En kontrakt som giver ambitionerne styrke og en kredit i serien og på IMDB som kan have en stor værdi fremadrettet.

Vi vil med i årene frem fortsat repræsentere Pelle og måske er det slet ikke sidste gang vi skriver om ham her?

Fat mod derude... ;-)

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


892 Sidevisninger