Arkiverede opslag

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Skuespillere i virksomheden, Lønnet/ Hele landet


dask nyhed

Skuespillere i virksomheden, Lønnet/ Hele landet

Deadline inden d. 1. januar 2024

Skuespillere i virksomheden, Lønnet/ Hele landet

Kun på DASK-online

Vi giver nu igen virksomheder over hele landet mulighed for at booke skuespillere til lidt anderledes opgaver end man ellers skulle forstille sig.

Når virksomheder hyrer skuespillere er det ofte forbundet med reklamefilm, fotoopgaver eller anden markedsføring, mm. vi taler om teambuilding eller underholdning til julefrokosten eller virksomhedsarrangementer.

Disse jobs vi formidler her, handler ikke om underholding men om vidensdeling i forskellige sociale kontekster.


Den nye mulighed/ De anderledes jobs
Langt de fleste virksomheder ser ikke mulighederne ved at anvende skuespillere som et led i interne træningsprocesser af medarbejdere og med hensyn til rekruttering eller træning af virksomhedsledere eller i de svære samtaler med medarbejdere.

Vi har ved flere lejligheder haft stor succes med at booke vores skuespillere ud til virksomheder, hvor de får rollen skræddersyet. Hver virksomhed sit behov.

Kunne du tænke dig at stå til rådighed for virksomheder, som vil øve ansættelsessamtaler, MUS samtaler, de svære samtaler eller rollespil i forskelligeartede konstellationer med medarbejdere eller andet, skal du tilmelde dig dette opslag ved din skuespillerprofil.

Virksomhederne får fri adgang til din profil når du har tilmeldt dig og kan kontakte dig direkte og aftale nærmere. Alle aftaler skal lønnes kontant med timeløn som du aftaler med virksomheden og virksomheden skal også dække dine udgifter i forbindelser med jobbet.

Kender du til en virksomhed, eller arbejder du selv i en med dette behov, henvend jer via mailen i første omgangLog ind for at læse mere!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2395 Sidevisninger